Bietensmoothie en visitekaartjes

Mijn blogje vandaag is een beetje een allegaartje.  Ik heb een lekker smoothie receptje voor jullie en ik wil jullie graag mijn visitekaartjes laten zien. Die bestelde ik een week of drie geleden al, maar ik bedacht me dat ik ze nog niet eens heb geshowd!! Kijken jullie mee?

Bietensmoothie

Ik hou van smoothies en ik vind het geweldig om van alles bij elkaar te gooien en te kijken wat er uit komt. Wel probeer ik altijd zoveel mogelijk groenten er in te verstoppen. Niet omdat mijn kinderen geen groenten lusten ofzo hoor, integendeel, maar groenten zijn gezonder omdat fruit meer (fruit)suikers bevatten.

IMG_20150624_214619

Deze smoothie was dus een probeersel en op goed geluk kwam dit eruit. Mijn oudste zoon vond de kleur al geweldig: “Dat ziet er lekker uit mam!”. Toen hij een slokje nam, dacht hij dat er meloen in zat (dat dacht mijn man trouwens ook), maar dat zit er dus niet in! Ze vinden het hier altijd leuk om de ingrediënten te raden!

Hier het recept voor deze heerlijke smoothie:

  • 1 gekookte biet
  • 1 geschilde komkommer
  • 2 geschilde peertjes
  • 2 bananen
  • 2 glazen water

Doe alles in de blender en laat alles goed fijnmalen. Extra lekker is het natuurlijk als je de banaan uit de vriezer haalt. Dan is je smoothie meteen ook lekker koud.

Visitekaartjes

Een paar weken geleden bestelde ik visitekaartjes voor mijn blog. Ik vond het best moeilijk om iets te verzinnen en ik had natuurlijk ook wat eisen. Ik wilde het logo van de Kaboutertuin er in verwerken, omdat ik mijn blog en webwinkel meer met elkaar wil verweven. Mijn naam moest er op staan, al mijn social media kanalen en natuurlijk de URL van mijn blog en een beschrijving ervan. Ik ben er eigenlijk wel heel erg blij mee!

20150605_133618

Ik had 250 stuks besteld, maar ben er inmiddels alweer bijna doorheen!!! Binnenkort dus maar flink wat meer bestellen.

Hoe vinden jullie mijn kaartjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: