Blogplanning op en nee, ik ben niet zwanger

En zo zijn we inmiddels weer een paar weken verder na mijn laatste blogartikel. Ik was zo lekker op dreef met mijn blogplanning. Ik heb in mijn blogagenda een keurige planning staan met blogideetjes en ik had ook al 1,5 week vooruit gepland op mijn blog. Helaas liep het allemaal even anders afgelopen tijd waardoor bloggen even geen prioriteit had voor mij…. Als eerst; Nee, ik ben niet zwanger! Ik heb die vraag al een paar keer voor mijn voeten gekregen. Het schijnt namelijk dat het verdacht is dat je minder blogt dan anders. Bovendien is er op het moment ook een babyboom gaande in blogland, dus het lijkt wel een soort van verwachting te zijn als je even niet blogt, haha.

niet zwanger buikgriep(Buik)griep

Begin februari werd mijn jongste zoontje ziek. Hij had echt een fikse buikgriep (met koorts) en op de eerste dag heeft hij echt ontzettend veel overgegeven. Echt de hele dag door. Ook wilde hij continu bij mij zijn en hangen. Daar heb ik dus lekker aan toegegeven en ik heb goed voor hem gezorgd. Jullie merkten hier nog niet zoveel van, want ik had nog 1,5 week aan blogs ingepland. Toen hij beter was, werd ik zelf ziek. Hetzelfde verhaal. Ontzettend misselijk en buikgriep. Gelukkig heb ik niet hoeven overgeven. Ik ben daar echt een paar dagen heel erg beroerd van geweest. Daarna knapte ik gelukkig wel weer op.

Overlijden

In de voorjaarsvakantie is de oma van mijn man overleden. De overgrootmoeder van de jongens dus. Oma was gek op Buurman en Buurman en daardoor had ze ook een klik met de jongens. De jongens zijn mee geweest naar de uitvaart (daar wil ik graag nog wat over schrijven) en in de vakantie hebben we heel veel met de jongens over oma gepraat. Ook hebben we boekjes gelezen over het verlies van een familielid. De dienst was trouwens prachtig.

niet zwanger ondernemers opdracht basisschool

Ondernemersopdracht voor school

Voor de vakantie kwam mijn middelste zoon thuis met een opdracht voor rekenen. De uitwerking van de opdracht gaan ze tijdens ‘De week van het geld’. Het is een ondernemersopdracht en ik kan je alvast vertellen dat de opdracht een groot succes is en dat hij hier thuis zelfs een beetje uit de hand is gelopen, haha. Veel meer wil ik er nog niet over kwijt want ik ga er nog een aparte blog over schrijven.

Zus

En als laatste, maar zeker niet het minst belangrijk; mijn zus. Op het moment kan zij mijn hulp gewoon heel goed gebruiken. Onder andere bijvoorbeeld bij de vloer leggen in de babykamer. Afgelopen twee weken heb ik best wel veel tijd met/bij haar doorgebracht. Afgelopen weekend zijn we naar een draagworkshop geweest en ben ik trouwens ook met haar een nachtje in een hotel geweest. Dit had ik twee maanden geleden al geboekt en ik gaf het haar vorige maand voor haar verjaardag. De timing was nu -toevallig- perfect en wat hebben we genoten.

Ik hoop het bloggen komende week weer (langzaam) op te pakken, ik mis het schrijven namelijk wel hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: