Blue Monday: 20% korting in de shop!

Het is vandaag maandag en het is de meest deprimerende dag van het jaar. Oftewel; het is Blue Monday! Om deze dat wat vrolijke door te komen heb ik een actie voor jullie.

Wat is Blue Monday?

Blue Monday (blauwe maandag) valt ieder jaar op de derde maandag van januari. Volgens Britse psycholoog Cliff Arnall is Blue Monday de meest deprimerende dag van het jaar.

En daar zijn een aantal redenen voor:

  • Het weer is slecht en de zomer is nog ver weg
  • De goede voornemens zijn alweer om zeep
  • Het duurt nog even tot de volgende vakantie zich weer aandient
  • Overal is uitverkoop maar je hebt nog weinig geld; december was dúúr!
  • Alle feestdagen zijn voorbij en je valt in een soort gat

Korting

Ik snap het helemaal! Als je ’s ochtends wakker wordt is alles nog donker. Als je naar buiten gaat om de kinderen naar school te brengen of om naar je werk te gaan is het donker. Als je ’s middags thuis komt is het ook alweer donker.

Om je op deze Blue Monday op te fleuren heb ik voor jullie een kortingscode. Vandaag zijn alle items in de webshop namelijk met 20% korting! Hiervoor gebruik je code “bluemonday” tijdens het afrekenen.Veel plezier met shoppen! Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Leukste producten

Speciaal voor jullie heb ik de leukste producten uit de webshop geselecteerd:

blue monday speelhuis paddenstoelDit is toch wel echt mijn favoriet hoor! Dit kabouter speelhuisje IS gewoon Kaboutertuin. Ik vind dit een van de leukste producten die ik verkoop. De prijs is 49,95, maar nu gaat er dan nog 20% vanaf!

35853Voor al het slechte weer van de afgelopen tijd was dit een leuk accessoire geweest. Een rood met witte stippen paraplu. Ik las pas trouwens dat slecht weer helemaal niet bestaat. Alleen het verkeerd kleden op het weer. Deze paraplu komt dus goed van pas. De normale prijs is 5,95. Nu met 20% korting!

PrintDe regenboog geluidsblokken zijn zo ontzettend leuk! Ieder blokje heeft een andere kleur doorkijk. Ieder blokje bevat ook andere kraaltjes. Grote of kleine, veel of weinig kralen. Hiermee kan je kind dus geluiden gaan maken en kleuren leren (mengen). Heel erg leuk en ze zijn hier thuis favoriet. De blokken kosten 26,95 en hier gaat dan nog 20% korting vanaf.

Heb jij last van Blue Monday? Heb jij al wat leuks gezien in mijn webshop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: