Boekenmandjes voor aan bed

Op Instagram kwam ik zo’n geweldige idee tegen. Dat wilde ik natuurlijk ook uitproberen! Het is eigenlijk heel simpel. Je hebt hiervoor een barbertje nodig. Een wat?? Ja, een barbertje. Zo’n (ouderwets) mandje dat je aan een plank kan hangen, voor bijvoorbeeld je sokken. Dat heet dus een barbertje. Wist ik ook niet hoor, maar weer wat geleerd. Ik dacht meteen aan de kringloopwinkel. Maar het blijkt dus dat Zeeman ze ook gewoon verkoopt, voor 1.99 per stuk!

barbertje

Dit mandje hang je nu onderste boven aan de bed rand. Er onstaat zo een geweldig boekenvakje! Vooral voor aan het bed (hoogslaper) van mijn oudste zoon is dit een uitkomst. Hij legde zijn boek vaak altijd weg op de kast, maar dan moest hij eerst uit bed stappen. Niet echt ideaal dus.

20150521_231639

Ik had er een aantal boekjes alvast in gezet voor de sier. Maar hij was er zo blij dat hij het mandje maar meteen heeft volgepropt, haha.

Mijn middelste zoon heeft ook zo’n mandje aan het bed hangen. Hij heeft een meegroeibedje en het mandje bedekt aan de onderkant niet zijn gehele bed. Het bedrandje is vrij smal. Hierdoor kunnen kleinere boekjes uit het mandje vallen en onder het bed terecht komen. Maar met een groot boek langs die kant heb je er geen last van! Hij is er ook heel blij mee en heeft zijn favoriete boeken van Donald Duck er in gezet! 😉

Vinden jullie het ook zo handig er uit zien? Kende jij de naam barbertje, voor dit mandje?

2 Reacties over “Boekenmandjes voor aan bed

  1. Ik dacht ècht dat mijn moeder de enige op de héle wereld was die dat ouderwetse woord nog gebruikte…. 😉 Maar nee dus!
    Haha, leuk woord, ik kende het dus wel 🙂
    Leuke tip ook!

    • whahaha lekker ouderwets woord 😉 ik had er ook nog nooit van gehoord. Heb het ook niemand horen gebruiken, ga er eens op letten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: