Bolderkar Bekleding

De bestelling is af! Gister is hij verzonden dus hopelijk zijn een aantal kinderen nu heel blij! Het is de bolderkar bekleding geworden; roodkapje stof en de welbekende groene ruit. De bolderkar bekleding bestaat uit een matrasje (zodat de kinderen lekker zacht kunnen zitten), twee kussens (lekker zacht in de rug, voor twee kinderen) en een dubbel gestikt dekentje. De bovenkant is in dezelfde stijl als de kussens en het matrasje en de achterkant is van lekker warme fleece stof.

De bolderkar is heerlijk voor in de lente en in de zomer. Maar omdat de bolderkar wielen een grof profiel hebben ook zeker geschikt voor de herfst en de winter! Onder het dekentje blijven de kinderen ook lekker warm.

De kussens die bij de set horen, zijn vanaf nu ook los verkrijgbaar! Dus heb je geen bolderkar, maar zou je de kussen toch graag willen voor bijvoorbeeld in de slaapkamer? Dat kan! We hebben in de webshop speciaal een nieuwe productgroep daarvoor aangemaakt; Kussentjes. Nog meer kussens met verschillende dessins zijn in de maak. Ook komen er nog meer kleuren en soorten bolderkar bekleding aan. Hou de site in de gaten!

Zelf hebben we al een aantal jaren een bolderkar met bekleding. Gemaakt toen ons oudste zoontje net een jaar was. We gebruiken de kar nog steeds, inmiddels wordt hij “bewoond” door twee jongetjes en ze vinden hem allebei geweldig. Ze vinden het prachtig om in zo’n mooie kar rondgereden te worden!
 Zeg nog zelf… is het geen plaatje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: