Broekje zelf gemaakt

Kennen jullie de baby joggingbroekjes van H&M? Ik vind ze geweldig, ben er fan van. Mooi model en ze zitten heerlijk voor die kleintjes. Ik had een oud exemplaar wat van grote broer was geweest en versleten. Dit tornde ik los en naam ik over op patroonpapier. Ik had er hele mooie stof voor; namelijk een oude sweater. Dat werd dus recykleren.

De zakjes stikte ik door met een tweelingnaald en het resultaat zag er echt super uit. Best netjes, al zeg ik het zelf. De stof is vrij stug en daardoor valt de broek ook nog niet heel soepel. Ik verwacht dat hij met het vaker dragen steeds soepeler zal vallen.

 
Het is een leuk patroontje. Ik ga hem vast nog eens maken. Zelfs de boordjes van de trui heb ik bewaard en opnieuw als boordjes opgezet aan het broekje.
 
 
 En zo staat het broekje bij mijn model. Het is nog wel wat aan de grote kant. Maar hij groeit er vast snel in. Wat zal hij hier lekker in kunnen spelen!!
Maak jij wel eens zelf kleding voor je kind(eren)?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: