Bruidskapsel & visagie door Tessa Lijten

Voor de bruiloft was ik op zoek naar iemand die mijn bruidskapsel kon maken doen, maar ook de visagie kon doen. Het leek me fijn als iemand dat allebei kon doen. Ik had hier in de stad al wat rond gevraagd. Het kon bij onze kapper, alleen net niet op onze datum helaas… ik moest verder zoeken. Uiteindelijk kwam ik via mijn bruidsjurkenwinkel terecht bij Tessa Lijten.

Tessa Lijten

Ik kende Tessa nog niet. Ik nam contact met haar op. Ze komt uit de omgeving Alkmaar. Om naar mij toe te komen was gelukkig geen probleem. We spraken eerst af voor een proefkapsel. Dat klikte meteen goed gelukkig. Tessa is lekker nuchter en vooral enthousiast. Ik had wat plaatjes laten zien van wat ik mooi vond. Al snel had ze door wat ik wilde en ze ging haar gang. De make-up was erg mooi en het kapsel precies wat ik voor ogen had. Zodoende kwam Tessa ook op onze bruiloft mijn haren doen en mij opmaken.

bruidskapsel tessa lijten

De dag

Onze dag begon op tijd. Mijn man ging op tijd de deur uit om de trouwbus op te halen. Terwijl ik met onze kinderen nog even de laatste pasjes voor onze openingsdans oefende. Om 10 uur kwam Tessa. We gingen naar boven en ze begon met mijn haar. Wat heerlijk dat gefriemel en echt de tijd hebben(en nemen) om jezelf mooi te laten maken. Even later kwamen ook mijn moeder en zus binnen.

bruidskapsel tessa lijten

Foto: Annemarie Dufrasnes

Bruidskapsel

Ik wilde heel graag een kapsel met een vlecht er in verwerkt. Ik had zoveel mooie kapsels gezien met een vlecht. Mijn favoriet had ik uitgeprint en deze maakte Tessa na. Deze vlecht liep aan de voorkant van mijn haargrens helemaal over mijn hoofd heen. Het kapsel werd versierd met gipskruid en een haarband met schelpen en zeesterren. Deze haarband maakte ik zelf en paste helemaal binnen ons strandthema. Ik was er zo blij mee!

bruidskapsel tessa lijten
Foto: Annemarie Dufrasnes

Make-up

Ook maakte Tessa mij op. Mijn make-up was echt prachtig. Als je normaal gesproken niet zoveel make-up deaagt, zal Tessa je nu ook niet dik opmaken. Mijn make-up was tijdens de bruiloft heel subtiel. Ze koos een koperkleur voor mijn ogen. Het was echt heel erg mooi. De lippenstift bestelde ze voor mij og bij, zodat ik gedurende de dag ook nog kon bijsmeren als dat nodig was.

Tessa is een leuke, creatieve en vriendelijke vrouw. Ze heeft verstand van wat ze doet en maakt er echt wat moois van. Ze houdt ook echt rekening met je persoonlijke wensen. Ik kan je Tessa echt van harte aanbevelen!

Een reactie op “Bruidskapsel & visagie door Tessa Lijten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: