Bruidstaart 1 jaar bewaren

bruidstaart bewaren

Toen wij gingen trouwen heeft mijn vriendin onze bruidstaart gemaakt. Ik had een paar wensen en een daarvan was een klein extra taartje bovenop. Deze wilde ik graag om op onze eerste huwelijksdag te kunnen aansnijden.

De taart verpakken

De avond op onze trouwdag, nadat we thuis kwamen, schoof ik de bruidstaart nog in de vriezer. Ik deed er een plastic zak omheen. Pakte hem goed in met aluminium folie en tot slot ging er nog en plastic zak om heen. Op hoop van zege!

bruidstaart

Hoe smaakte onze bruidstaart?

De avond voor onze eerste huwelijksdag haalde ik de taart uit de vriezer. Zodat hij op de dag zelf ontdooid zou zijn. De bruidstaart zag er nog goed uit. Alleen een klein beetje gehavend en verkreukeld. Ook de geur was nog erg goed. Dat durfden we wel aan!

bruidstaart

Met de vorkjes die ik op mijn vrijgezellenfeest kreeg (en die we gebruikten bij het taart eten op onze bruiloft) aten we het taartje op. De smaak was goed en lekker! Wel ietsje droger, maar dat is niet zo gek na een jaar.

Zeker een aanrader om te doen en om nog even na te genieten van je huwelijksdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: