Bruiloft voorbereidingen: Thema kiezen

Voor het plannen van een (kinder)feest vind ik het altijd makkelijk om een bepaald thema of een kleur aan te houden. Het geeft een feestje net een persoonlijke touch. Het thema dat je kiest is tenslotte iets dat goed bij de jarige past. Bovendien is een thema ook een handige leidraad. Voor onze bruiloft gaan we dus ook een thema aanhouden.

Strand

Jaren terug was ik op Pinterest al een bord begonnen met thema “Wedding”. Als ik daar terug kijk heb ik toen al veel pins geplaatst van een strand bruiloft. En dat is wat ons nog steeds geweldig lijkt; trouwen op het strand! Wij hebben iets met het strand. Gelukkig wonen we heel dicht bij het strand en kunnen we er makkelijk naar toe. En dus wordt onze bruiloft in strand thema en gaan we trouwen óp het strand!

 

Ik heb dan zoiets in gedachte. Een prieeltje, versierd met organza, als middelpunt. Wij staan dan in het prieeltje. En dan twee rijen stoelen voor het prieeltje, met tussenin een looppad, waar wij, als alle mensen zitten, dan langs komen lopen. Hoor je het? Ik zie het al helemaal voor me!

Mint & Zand

Het is ook handig om een kleur of kleurenschema te kiezen. Zo voorkom je dat het een mengeling van allerlei kleuren door elkaar wordt. Bovendien zorgt kleur ook voor een geheel. Ik wilde graag kleuren die goed bij het strand passen. Op internet deed ik inspiratie op van een kleurenpalet. Mintgroen, (donker) zeegroen en zandkleur vond ik het mooiste.

 

Bij de bouwmarkt heb ik wat staaltjes gehaald en aan de hand daarvan hebben we drie kleuren gezocht die we het mooist vonden. De kleuren heb ik van de staaltjes afgeknipt en ik heb er een klein sleutelringetje doorheen gehaald. De staaltjes zitten in mijn tas. Als ik nu in de winkel iets leuks zie voor de bruiloft, kan ik meteen checken of het de juiste kleur is.

20160830_093443

Ben jij al getrouwd? Hadden jullie een thema of kleurstelling voor de bruiloft?

Een reactie op “Bruiloft voorbereidingen: Thema kiezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: