Cadeau tips gezocht voor een vierjarige

Eind juli wordt onze jongste zoon alweer 4 jaar! Na de zomervakantie gaat hij dus naar de basisschool. Ondertussen ben ik dus ook al een beetje aan het rondkijken wat wij hem voor zijn verjaardag cadeau kunnen geven. Met drie jongens op een rij heb je eigenlijk bijna alles wel… Het is een jongen die eigenlijk alles wel leuk vindt en die ook overal wel mee kan spelen. Buitenspelen is ook favoriet bij hem.

cadeauAfbeelding: Shutterstock

Cadeau tips

Na wat speuren op internet kwam ik leuke cadeau winkeltjes tegen. Voor mijn zoon keek ik bij verjaardag jongen. Ik stelde daar mijn cadeau top 4 samen.

Crayon rocks

Als eerst viel mijn oog op de Crayon Rocks. Deze krijtjes staan eigenlijk al heel lang op mijn lijstje en had ik al eerder cadeau willen geven. Ik ken ze van de zakjes met 8 krijtjes. Ik wist niet dat je ze inmiddels ook al kunt kopen in doosjes van 32! De Crayon Rocks zijn steenvormige krijtjes en worden in de VS gemaakt van sojabonen. Ze worden gekleurd met natuurlijke pigmenten uit planten. De krijtjes stimuleren de fijne motoriek.

Speeltent

Mijn zoon is gek op speeltenten. Deze speeltent vind ik dan ook erg leuk omdat hij eigenlijk twee tenten heeft die aan elkaar verbonden zijn met een speeltunnel. Hier kunnen kinderen dan doorheen kruipen. Deze tent zou goed bij ons op het gras kunnen staan en komende zomer voor veel speelplezier zorgen.

Minion muts

Mijn zoon vindt de Minions echt geweldig. Van mijn man kreeg hij na zijn thuiskomst een gave Minion rugzak cadeau, die hij elke keer meeneemt naar de peuterspeelzaal. Deze Minion muts zou er geweldig bij passen. Nu is het hoogzomer natuurlijk geen weer voor een muts, maar je kan hem maar alvast hebben toch? Geen koude oortjes meer in de winter!

Buurman en Buurman puzzel

Ook Buurman en Buurman zijn favoriet. Alle drie mijn jongens vinden Buurman en Buurman trouwens superleuk. Onze jongens hebben al heel wat spelletjes van Buurman en Buurman. De puzzel van Buurman en Buurman kregen ze al eens cadeau, maar deze puzzel hebben ze nog niet! Hij heeft 50 stukjes en biedt mijn zoon dus ook iets meer uitdaging.

Deze cadeau winkel heeft nog veel meer leuks! Ook voor meisjes en voor volwassenen kan je daar slagen voor een mooi cadeau.

Heb jij nog een leuke cadeau tip voor mijn vierjarige?

Een reactie op “Cadeau tips gezocht voor een vierjarige

  1. Wij gaven onze zoon een rugzak voor zijn verjaardag en een vriendenboekje, nieuwe beker en broodtrommel met naam. Dit jaar gaven we een kiddizome camera van vtech. Leuk om te zien hoe en van wat kids foto’s maken….daarnaast gaven zijn zusjes hem insectenzoekspulletjes een verrekijker horloge en een magnetische letterdoos van zwijssen. Veel van deze dingetjes koop ik op een verkoop ruilsite maar ook nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: