Ceremoniemeester voor de bruiloft gevraagd

We hebben de ceremoniemeesters gevraagd! In eerste instantie leek het me allemaal niet zo nodig om een ceremoniemeester te kiezen. Zelf wil ik toch eigenlijk alles wel regelen en onder controle houden, iets met perfectionistisch enzo ;). Maar na toch nog wat lezen op internet leek het mij misschien toch wel handig. Een ceremoniemeester is op de belangrijke dag ook aanspreekpunt. Zowel voor de gasten als voor de leveranciers. Het lijkt me handig als wij op de grote dag dat soort dingetjes toch niet meer hoeven te regelen.

Ceremoniemeester kiezen

Voor mij stond sowieso vast dat mijn zus een van de ceremoniemeesters moest worden. Wij zijn vier handen op één buik en als iemand mij door en door kent is zij het wel. Ze kan goed inschatten wat ik wel en niet leuk vind en daarom stond deze keuze voor mij sowieso al vast.
Een tweede ceremoniemeester leek me toch ook wel handig. Twee mensen weten meer dan een en zo kunnen de taken die er zijn verdeeld worden. Ik wilde hiervoor een goede vriendin vragen. Ik denk dat de ceremoniemeesters het samen ook goed kunnen vinden dus ik heb er alle vertrouwen in! Mijn man had er ook zeggenschap over hoor, hij vond het allemaal wel prima ;).

Notitieboekje

Ik vind het altijd wel leuk om zulke dingen op een speciale manier te vragen. Ik ben me ervan bewust dat onze bruiloft voor onszelf specialer is dan voor de mensen om ons heen, maar juist daarom vind ik het zo leuk om er toch onze persoonlijke touch aan te geven. En dus koos ik er voor om het niet ‘gewoon’ te vragen.

ceremoniemeester-notitieboekje
Ik heb de trouwdatum eventjes weggehaald, die wil ik (nog) niet delen

Voor de ceremoniemeesters maakte ik ieder een notitieboekje. Het boekje natuurlijk mintgroen, met onze trouwdatum en ons silhouet in een hartje erop. Het silhouet zal nog wel vaker voorbij gaan komen! Dat heb ik zelf ontworpen. Wij zijn het zelf in hartvorm. Ik links en mijn man rechts. Ik dacht dat het zo wel een heel duidelijk cadeautje was, maar voor de zekerheid schreef ik er nog even in of ze onze ceremoniemeesters willen worden. Het boekje kunnen ze natuurlijk gaan gebruiken om aantekeningen over de bruiloft in op te schrijven. Beide dames waren heel erg enthousiast en wilden heel graag! Gelukkig maar, zo leuk vind ik het! Zulke lieve reacties ook. En ik ben heel blij dat ik de dames nu eindelijk heb gevraagd!

Een reactie op “Ceremoniemeester voor de bruiloft gevraagd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: