Ceremoniespreker op een originele manier vragen

Wat zijn sommige dingen toch lastig om te bedenken voor de bruiloft. Wie gaat onze ceremonie bijvoorbeeld aan elkaar praten? Kiezen we iemand van de gemeente? Gaan we voor een echte ceremoniespreker? Kiezen we zelf iemand die we kennen? We hebben er heel veel over nagedacht. Onze voorkeur gaat uiteindelijk toch uit naar iemand die we kennen. Zoals je wellicht al hebt gemerkt vind ik het leuk om dingen op een speciale manier te doen. Allemaal net even anders. Het moet voor ons een dag worden waar we met een geweldig gevoel op terug kunnen kijken. Óók de voorbereidingen horen daar natuurlijk bij. Momentjes om nooit meer te vergeten. En zodoende gingen wij met dit leuke ballonnen bruidspaartje op pad.

CeremoniesprekerHoe maak je dit ballonnenboeket voor je ceremoniespreker?

Ik had een superleuke set folieballonnen gekocht. Een bruidspaartje! Ik kocht ze op Aliexpress voor 0,36 euro per stuk. Bij de Action kocht ik witte hartjes ballonnen. Een van de hartjes ballonnen vulde ik met confetti. De confetti komt trouwens ook bij de action vandaan.

Ceremoniespreker vragenHet viel trouwens nog niet echt mee om de confetti in de ballon te krijgen. Ik gebruikte hiervoor een trechter, maar echt makkelijk ging het er niet in. Onderin de ballon had ik een opgerold papiertje gestopt met DE vraag. Ceremoniespreker vragenToen ik niet méér confetti in de ballon kreeg heb ik de ballon opgeblazen. Als je dit heel voorzichtig doet dan gaat het prima. Een knoopje er in leggen en klaar. Op deze ballon schreef ik voorzichtig met watervaste stift: “Prik mij stuk” erop. Ik maakte alle ballonnen aan elkaar vast. Zodat ik echt een soort boeketje had. En toen op weg naar onze toekomstige ceremoniespreker. Hij moest deze ballon kapot prikken en toen kwam de confetti en het briefje tevoorschijn:

Ceremoniespreker vragen Het antwoord was: “JA!”

Wie had jij als ceremoniespreker op je bruiloft? Was het iemand van de gemeente, een echte ceremoniespreker of iemand die jullie kennen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: