De #mamachallenge2016

Vorig jaar deed ik met mijn blog mee aan de Mamachallenge 2015 tijdens de zomervakantie. De zomervakantie duurt 6 weken en zeker als je niet op vakantie gaat kan dat soms best lang duren. Samen met een groep bloggers hadden we een lijst met activiteiten opgesteld die we met de kinderen konden gaan doen. De lijst is een soort van leidraad en je kon geheel je eigen invulling geven aan de opdrachten. Met deze eigen invulling hoop ik anderen dan weer te kunnen inspireren. Hartstikke leuk dus. Een van mijn best gelezen artikelen van de Mamachallenge vorig jaar is het Schepijs maken om mee te spelen.

Deze week is de #mamachallenge2016 al van start gegaan. De challenge loopt tot en met 30 augustus. Bij ons begint de zomervakantie pas over 1,5 week. Wanneer het eerste Mamachallenge artikel online gaat komen weet ik nog niet precies, dus hou de site goed in de gaten.

mamachallenge2016

Mama Challenge 2016 opdrachten

Mama Challenge 2016 bloggers

Dit zijn de bloggers die er tot nu toe mee doen. Er komen dagelijks nog nieuwe bloggers bij. Als je het ook leuk vindt om mee te doen kan je je er nog steeds voor aanmelden via de facebook pagina. Wij hebben er in ieder geval zin in! Ik hoop dat jullie er net zo van kunnen (mee)genieten als wij dat (gaan) doen.

Ga je meedoen of de #mamachallenge2016 blogs volgen?

2 Reacties over “De #mamachallenge2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: