Disney On Ice 2019 was geweldig!

Wat hadden we er lang naar uitgekeken en gister was het dan eindelijk zo ver. We mochten naar Disney On Ice toe. Het was in Rotterdam en voor ons was dat best wel een stukje rijden.

Vorig jaar hadden we ook kaartjes, maar toen ging ik uiteindelijk last minute niet mee, toen zijn de mannen samen geweest. Extra bijzonder dus dit keer voor mij. En wat was het leuk om samen met mijn oudste ventjes er naar toe te kunnen. Even volle aandacht voor hen, zonder hun jongste broertje erbij.

De Kleine Zeemeermin

Disney On Ice 2019

De start van de voorstelling werd iets uitgesteld omdat er nog veel bezoekers binnen moesten komen. Een minuut of tien later kwamen Mickey en Mini Mouse het ijs op! Even later kwamen ook Donald en Goofy er bij. Het spektakel kon beginnen en de volgende Disney sprookjes werden laten zien.

De Kleine Zeemeermin

Wat is De Kleine Zeemeermin toch leuk! Met alle bekende liedjes die ik nog van vroeger ken. Ariel en Eric ontmoeten elkaar. Zeeheks Ursula wil de stem van Ariel af pakken en uiteindelijk loopt het verhaal gelukkig goed af.

Vaiana

Voor het eerst in de show is Vaiana! Wij vinden dat een hele leuke film en ook in de show was Vaiana erg leuk. Maui is een grote halfgod. Zijn kostuum is ook erg groot en mooi gemaakt. Vaiana en Maui gaan op een spectaculaire tocht op het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Er kwam ook zelfs een zeilbootje op het ijs.

Rapunzel

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de film Rapunzel nog nooit heb gezien. Maar wat moesten we gniffelen om het paard dat op het ijs kwam! Geweldig knap gedaan. En het paard kijkt heel grappig. Mooi om te zien dat Rapunzel van het torentje naar het prachtige koninkrijk verhuist! Het stukje met alle wensballonnen voor de verjaardag van Rapunzel was prachtig!

Belle en het Beest

Jaaa dit is toch wel echt mijn favoriet hoor! Ik heb deze film vroeger zó vaak gekeken. Vooral het lied “Kom er bij” was mooi gedaan met alle kostuums! Ik miste tijdens de show wel een beetje Belle in haar goudkleurige jurk! Deze droeg ze pas toen de show af was, jammer!

disney on ice

Frozen

Frozen kwam als allerlaatst voorbij. Er werd ook goed uitgepakt, wat zat dit deel van de show mooi in elkaar! Prachtige kostuums en een prachtig decor. Het sneeuwde zelfs! Ook was er tijdens Frozen wat vuurwerk.

Alle leeftijden

Dit is echt een gezinsuitje! De show is geschikt voor alle leeftijden: van peuter tot volwassenen. Gelukkig hoeven kinderen niet te blijven zitten op hun stoeltjes, want dansen is toegestaan. Kinderen worden ook echt bij de show betrokken.

De show duurt maar liefst twee uur. Er zit wel een kwartier pauze dan bij. Zo kunnen de kinderen tussendoor nog wel even naar het toilet (wel erg druk!) of even wat rondlopen. Zodat ze geconcentreerd weer naar het tweede deel van de show kunnen kijken.

Tickets

De show speelt van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl Ticket zijn te koop vanaf 16,50.

Ga jij ook naar Disney On Ice?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: