Drukke week; wat deed ik allemaal?

Wat een drukke week heb ik gehad! Zoals jullie wellicht al merkten kwamen er minder blogs online. Ik ben echter wel heel erg druk geweest en neem jullie graag even mee naar wat ik deze week allemaal deed!

Ziek

De week begon minder goed. Zondag avond werd ik al niet lekker. Ik was ontzettend misselijk en ik voelde me niet goed. Ik ging vroeg naar bed. Die nacht werd het niet beter. Ik bracht de kinderen zelf naar school en F naar de peuterspeelzaal. Ik voelde me nog niet ziek genoeg om iemand anders daarvoor te vragen. Wel vroeg ik of mijn moeder de kinderen wilde ophalen, zodat ik mijn bed in kon kruipen. En maar goed ook. Ik heb de hele dag in bed gelegen, ik had echt buikgriep. ’s Avonds ben ik ook in bed blijven liggen en dinsdagochtend werd ik pas weer wakker. In de loop van de dag begon ik me gelukkig weer wat beter te voelen.

Sinterklaas raamstickers

Woensdag zette ik de sinterklaas raamstickers online. Ik was er al een tijd mee bezig geweest om ze zelf te ontwerpen en ik wilde ze eigenlijk vorige week al online zetten. Maar eerst werden de kinderen om de beurt ziek en daarna ik. Daar had ik geen rekening mee gehouden. Iets later dus dan gepland kwamen ze online. Maar wat werden ze goed ontvangen! Heel veel leuke reacties en donderdag stroomden de bestellingen binnen. Dat werd toch even aanpoten voor mij! Mijn apparaat draaide overuren om alles op tijd af te krijgen. Maar ik vond het wel ontzèttend leuk om te doen!

sinterklaas raamstickersSint Maarten

Vrijdag was het Sint Maarten. Op zich is dat natuurlijk niet veel werk, maar het brengt toch altijd wel een hoop planning met zich mee. We eten makkelijk en op tijd. We gaan ook altijd even langs oma die 7km verder op woont, dus dat rijden we even gauw heen en weer. Vervolgens gaan we de straten hier in de buurt af. We hebben één lange straat gelopen, richting mijn zus en ouders. Daar hebben we ons even opgewarmd met warme chocolademelk. Want wat wàs het koud! 1,5 graden…. Maar het was wel een geslaagde avond. De kinderen hebben mooie liedjes gezongen met hun mooie lampionnetjes. Zo schattig trouwens hoe onze jongste met iedereen een praatje aangaat: “bedankt buurman, ik ga weer verder hoor!”

drukke week sint maartenPakhuis

Bij de kringloop vond ik in juni (!!) een handgemaakte pakhuis. Hij is spuuglelijk, niet mooi afgewerkt ook, maar wel heel degelijk. Ik kocht hem voor (ik geloof) 5 euro. Ik zag er namelijk wel wat in voor de decembermaand. Afgelopen week knapte ik hem op. Lekker last-minute, maar zó leuk. Komende week laat ik het resultaat zien op mijn blog!

drukke week pakhuis sinterklaas pietenhuisSinterklaas intocht

Gisterochtend kwam Sinterklaas natuurlijk weer in het land. Wij gaan altijd elk jaar naar de intocht in de stad. Sinterklaas zou 11.30 uur voet aan wal zetten en daarom wilde ik om 11 uur wilde ik graag op de haven zijn voor de intocht. Maar ik zat best wel op schema. Om 12.45 uur zou ik namelijk opgehaald worden om naar Rotterdam te gaan.

Ik kwam ook nog wat onderdeeltjes te kort voor het pakhuis, dus ik moest ook nog naar de bouwmarkt om die te halen, zodat ik het pakhuis kon afmaken als ik terug was uit Rotterdam (’s avonds laat). Nu was het wel zo dat mijn oudste zoon ook nog van 9 tot 10 uur in de ochtend sport, en mijn man dus met hem de auto mee had. En zo stond ik dus op zaterdagochtend om 8.10 uur al bij de bouwmarkt, haha. We konden met een gerust hart naar de intocht.

drukke week intocht

Twinkeloogjes

Sint meerde zelfs iets eerder af. Het was zoals gewoonlijk weer èrg druk op de haven. Opa en oma waren ook met ons mee en dat zorgde ervoor dat we twee paar extra schouders mee hadden! De jongste zat bij opa op zijn schouders. De middelste bij papa en ik tilde in eerste instantie mijn oudste gewoon op. Maar hij kon niks zien. Uiteindelijk zat hij op mijn schouders (afwisselend met oma). Lekker hoor, hij wordt toch bèst wel groot haha.

Maar oh wat zat óók hij weer te genieten. Zo mooi om te zien. Ik denk dat het zijn laatste jaar is dat hij gelooft. Het geloof staat nu al een beetje te wiebelen, maar toen ik zijn twinkeloogjes zag op de haven deed mij dat toch wel wat hoor. Daarna zijn we nog even bij het welkoms feest geweest waar we Sinterklaas heel goed konden zien! De kinderen hebben genoten.

Marvel Universe Live

Om 12.45 uur werden we opgehaald door mijn vriendin en haar zoon. We gingen samen naar Marvel Universe Live toe, namens GoodGirlsCompany. De jongens waren van te voren best wel zenuwachtig, maar wat was het gááf! We hebben alle superheroes en de slechteriken gezien. Ook een hoop vuurwerk en stunts. Binnenkort schrijf ik er een artikel over voor op de blog van Josan. De show begon om 18.30 uur en was om 20.30 uur af. Daarna moesten we natuurlijk nog naar huis toe rijden. Eerst een tijdje op de parkeerplaats van Ahoy gewacht, daarna een voorspoedige reis naar huis. We waren om 22.45 uur pas thuis! Mijn zoon was op de terug weg in de auto in slaap gevallen. Hij was zo ontzettend moe. Maar het was een hele gave avond. We hebben genoten.

drukke week marvel universe liveZoals je kunt lezen heb ik in ieder geval niet stil gezeten en had ik een hele drukke week! Ik heb zoveel leuke ideetjes voor op de blog, maar gewoon te weinig tijd. Waarom zit er geen 25 uur in een dag?

Wat heb jij deze week gedaan? Had je ook een drukke week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: