Ed Nobel gaat onze trouwringen maken

In september toen we naar de Trouwbeurs in Utrecht waren zijn we in gesprek geraakt met Ed Nobel. Een edelsmid die gespecialiseerd is in het op maat maken van trouwringen. We hadden hier een supergoed gevoel bij en ook kregen we inspiratie wat we dan graag wilden. Vandaag hadden we een afspraak staan bij Ed Nobel om trouwringen uit te zoeken.

Dutch Wedding Award voor Ed Nobel

Ed Nobel heeft begin dit jaar ook de Dutch Wedding Award gewonnen. Ook op internet las ik alleen maar positieve reacties. We brachten de jongens naar m’n zus en reden naar Spijkenisse, waar we om 11 uur een afspraak hadden staan. We werden geholpen door een vrouw. We konden direct plaats nemen en kregen een kopje thee en koffie met een mooi koekje. Het koekje gaf ik aan m’n man, ik wil nog wat kilo’s afvallen voor de bruiloft, haha.

ed nobel trouwringen

Voorbeelden uitzoeken

We kregen allemaal bakken met ringen. Deze moesten we allemaal even doorspitten en de ringen er uit zoeken waar ons iets in aan sprak; dikte, kleur, materiaal, steentjes, vorm etc. Aan de hand hier van konden we dan gaan bespreken wat onze wensen zijn. Het was nog best lastig om te kijken wat we mooi vonden maar we kwamen toch eigenlijk steeds op hetzelfde uit. Mijn man wil een iets bredere ring en ik wil graag iets met drie steentjes, die voor de kinderen staan. Toen we de bakken hadden doorgespit kwam Ed Nobel zelf bij ons zitten om ons verder te helpen. Een leuke man, die we op de beurs al hadden gesproken. Hij herkende onze gezichten zelfs nog.

ed nobel trouwringenVriendschapsringen

Mijn man wilde heel graag onze vriendschapsringen in de ring verwerkt hebben, omdat hij anders toch maar ongebruikt in de kast blijft liggen. We hebben ze toch ruim 15 jaar gedragen… Omdat de ringen van zilver zijn is dat heel erg goed mogelijk. Zilver en goud schijnen goed aan elkaar te hechten. Ed heeft een ontwerpje getekend en mijn man wil graag wat meer goud. Ik wil graag een niet te brede ring. En dan met 3 steentjes. De zilveren ringen zullen helemaal opgeknapt worden en bij die van mijn man zullen de butsen aan de zijkant eruit gehaald worden. De ringen blijven zoveel mogelijk intact zodat ze in het geheel in de nieuwe ring komen.

ed nobel trouwringen

Offerte

De offerte werd opgemaakt en dat viel binnen de prijs waar we vanuit gingen naar aanleiding van ons gesprek bij de beurs. We kregen ook nog 100 euro korting omdat we een voucher op de beurs hadden gekregen. We besloten om het te doen. Daarna werden onze maten opgenomen. In juli kunnen we de ringen komen passen. Dan is de basis helemaal klaar. Dan kunnen we kijken of de breedte etc helemaal naar onze wens is. Eventueel kan hij dan ook nog wat smaller gemaakt worden. Ze gaan de ringen dezelfde dag nog helemaal af maken. Ze worden aan elkaar gemaakt, afgewerkt en de steentjes worden er in gezet. ’s Middags kunnen we de ringen mee naar huis nemen! Mooi op tijd klaar voor de bruiloft dus. We zijn er al helemaal happy mee, weer wat van onze lijst afstrepen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: