een blokhut; een veelzijdig huisje

blokhut

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker verschijnen in tuinen, de blokhut! En dat is op zich wel logisch, want wist je dat een blokhut best wel veelzijdig is?

Diverse doeleinden

Een blokhut kan je voor ontzettend veel doeleinden gebruiken. Je kan er natuurlijk gewoon heel simpel een schuurtje van maken. Maar je kan het ook inrichten als kantoor of werkruimte. Lekker fijn bij huis werken. Of een speelruimte voor de kinderen. Heerlijk om al het speelgoed op een plek te bewaren. Je kunt er ook een gastenverblijf van maken. Als je familie of vrienden te logeren krijgt, kunnen ze een nachtje in jouw tuinhuisje overnachten. Of wat dacht je van een ontspanningsruimte? Kleedt het gezellig aan en maak er een heerlijk plekje om je terug te trekken.

Uitzicht

Zo’n mooi huisje in de tuin ziet er niet alleen fantastisch uit. Maar vaak zorgt het er ook voor dat de aanblik van je tuin mooi is. In een blokhut kan je veel spullen opbergen waardoor je tuin er ook niet rommelig uit hoeft te zien. Geen rondslingerende spullen meer dus. Als je vanuit je woonkamer de tuin in kijkt is het ontzettend fijn als de tuin gewoon netjes is.

Stijlen

Ook zijn er ontzettend veel stijlen blokhutten. Zo heb je ze die er echt als een klein schuurtje eruit zien. Maar er zijn er ook bij met een veranda, waar je heerlijk kunt zitten de lange zomeravonden. Of natuurlijk de winteravonden, bij een vuurtje of met de terrasverwarmer aan. Je kunt kiezen voor een blokhut met veel ramen, of een mooie blokhut met meerdere deuren. Het is wel een beetje afhankelijk van waar jij het wilt gaan gebruiken en welke stijl je het best kunt kiezen.

Blokhut voor elk budget

Blokhutten zijn er in verschillende soorten, maten, ontwerpen en stijlen. En daardoor zijn er dus ook verschillende prijsklasses. Kijk eens naar een blokhut van Blokhutwereld.nl. Er zit vast wel iets moois voor je bij. Iets waar jij blij van wordt.

Heb jij een blok hut in de tuin staan? Zo ja, waar gebruik jij het huisje dan voor?

Afbeelding is van Pixabay

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: