Een greep uit…

Afgelopen maanden heb ik evengoed niet stil gezeten wat betreft de Kaboutertuin. Ik heb heel wat persoonlijke bestellingen mogen maken. Ik wil nu een kleine selectie van die bestellingen laten zien.

 Dit lakentje mocht ik maken als cadeautje voor een kraamfeest, voor een kindje dat vernoemd was naar zijn papa. Vandaar de jr. achter de naam. Ik kreeg het geboortekaartje als voorbeeld en de vraag was of ik iets bijpassends kon maken. De kleuren waren zand en babyblauw.

Deze bestelling was voor mij speciaal. Mijn vriendin vroeg of ik voor haar dit lakentje wilde maken omdat ze voor de tweede keer tante was geworden, nu van een jongetje; Rens. Ze koos voor de stoere kleuren blauw en aquablauw. Met veel plezier heb ik dit lakentje gemaakt. Ik hoorde dat het lakentje ook goed is ontvangen door de kersverse ouders! 🙂

Ik kreeg op donderdag een mailtje met de vraag hoe snel ik een geboorteslinger kon maken, het jongetje waar de slinger voor was, was namelijk te vroeg geboren en daarom wilden ze gauw een naamslinger voor het raam kunnen hangen. Ik ben gauw met de bestelling bezig gegaan en zaterdags hadden ze de slinger al in huis! De slinger is gemaakt met hartjesstof, sterrenstof en de blauwe ruit. Mooi hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: