Een heerlijk ligbed voor in je tuin

ligbed

Het is er nog een beetje vroeg voor en waarschijnlijk moet je er ook nog even niet aan denken nu met de sneeuw en het ijs wat er overal ligt. Maar voordat je het weet is het lente en komt het mooie weer er weer aan. En dan zou je wel een ligbed in je tuin kunnen gebruiken. Ik heb een aantal fijne voor je op een rijtje gezet.

  1. Lifestyle Ultimate ligbed

Dit is een vrij simpel model ligbed. Het frame is van aluminium en in de kleur antraciet. Het design is strak, maar daardoor wel heel netjes. Je zou er ook nog een lekker kussen op kunnen leggen. Ook heeft dit bed wieltjes, waardoor je het gemakkelijk aan een kant kunt optillen en kunt verplaatsen naar een ander plekje in je tuin. Prijs: 99 euro.

2. Charlotte ligbed

Dit Charlotte bed vind ik prachtig. Ik denk dat deze ook heel goed in onze tuin zou passen qua stijl. Het is een verstelbaar ligbed waar je ook lekker languit op kunt relaxen. Het ligbed heeft een rugleuning die verstelbaar is. Zo kan je ook rechtop zitten en dat is fijn als je bijvoorbeeld een boekje wilt lezen. Het ligbed heeft een aluminium frame met poedercoating. Het is afgewerkt met gevlochten wickerdraad, dit is gemaakt van kunststof. Het kussen zit er bij en is gemaakt van water- en vuilafstotend materiaal. Prijs: 289 euro.

3. Lovely Garden daybed

Dit bed vind ik dus echt fantastisch. Ik zie mezelf er wel in liggen hoor, de hele zomer. Het ziet er heel comfortabel uit, en doordat het deels overdekt is kan je er ook heerlijk beschut in zitten. Het bed is gemaakt van een aluminium frame met daar om heen gevlochten wicker. Het aluminium heeft een poedercoating. Het gevlochten wicker is gemaakt van kunststof en daardoor is het onderhoudsvrij. Het is goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Daardoor heeft het een lange levensduur. Prijs: 799 euro.

Heb jij een ligbed in de tuin? Zo ja, bevalt het je? Zo nee, zou je er een willen en welke van de bovenstaande drie vind jij het mooist?

Afbeelding is van Pixabay.

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: