Een kijkje “in de keuken” van De Kleine Keuken

Een paar weken terug kreeg ik een uitnodiging om op het bloggers event te komen van De Kleine Keuken. Ik was meteen enthousiast want het merk De Kleine Keuken spreekt mij ontzettend aan. De Kleine Keuken is 3 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van babyhapjes en koekjes. Ze hebben de producten ontwikkeld omdat de dames voor hun eigen kinderen op zoek waren naar gezonde babyvoeding.

Vandaag neem ik jullie mee naar afgelopen dinsdag. De dag dat het event gehouden werd. Vandaag vertel ik globaal wat over de inhoud van de presentatie. De rest blog ik deze week. Dit doe ik omdat de stof vrij uitgebreid is en ik bang ben dat het blog te lang wordt. Daarom vertel ik vandaag over de dag zelf en komende week dus over de prestentatie. De producten van de Kleine Keuken zullen ook nog aan bod komen.

20151124_082351_resized

De dag begon vroeg. Sowieso had ik een rotnacht gehad omdat de kinderen ’s nachts (allemaal!) aan het spoken waren. Normaal slapen de oudste twee meestal wel goed, maar nu dus even niet. Om 5 uur ’s ochtends was F ook klaar wakker en de rest dus ook. Om 6 uur zijn we uit bed gegaan. Ik maakte het ontbijt klaar, we aten dit keer niet aan de eettafel omdat ik zelf een beetje haast had, en maakte de lunchbakjes en drinkbekers klaar. Mijn moeder kwam naar ons toe om de kinderen naar school te brengen (en weer te halen) en om de hele dag op F te passen. Even na 7 uur vertrok ik. Ik was ruim op tijd vertrokken in verband met de files die ik zou kunnen tegen komen in de ochtendspits.

foto's 014

Ik had ook nog wel een beetje pech want twee weken geleden is helaas onze Tomtom uit de auto gestolen, samen met twee USB sticks met muziek… Helaas hebben we nog geen nieuwe Tomtom gekocht, dus ik mocht de Tomtom van mijn ouders lenen. Maar deze deed het niet. Ik gebruikte mijn telefoon. Onderweg zag ik mijn batterij percentage steeds naar beneden terug lopen. Ik reed ook echt van file in file en ik kon dus ook al niet meer op tijd komen. Toen ik net in Austerlitz aan kwam viel mijn telefoon al uit! Poeh, wat vervelend. Ik ging dus een beetje op de gok verder en toen zag ik gelukkig groene ballonnen hangen! In een van de mails werd al genoemd dat er ballonnen zouden hangen op de weg naar De Bosschuur toe. Even na 10 uur was ik er dan eindelijk! Wat een rit. Gelukkig waren ze nog niet begonnen en kon ik lekker aanschuiven. Ik kreeg meteen een mok met thee en een heerlijk (warm!) appelgebakje. Zó lekker.

 

foto's 003

Alle vier de meiden van De Kleine Keuken waren aanwezig. We gingen hun kantoor in voor de presentatie, wauw wat een mooie locatie! De Bosschuur ligt midden in de bossen en het kantoor van De Kleine Keuken kijkt ook uit op allemaal groen. Kirsten gaf de presentatie. Haar uitleg was heel duidelijk en het sluit precies aan bij onze ideeën over suiker. Ik zal later in de week inhoudelijk nog wat vertellen hierover.

foto's 005

 

De producten van De Kleine Keuken zijn biologisch en zonder toevoegingen als zout en suiker. Na de presentatie kregen we een blinddoek om en mochten we proeven. We kregen een product van De Kleine Keuken en als tegenhanger een gelijksoortig product  van een ander merk. Dit was heel verhelderend want bij alle producten kwam De Kleine Keuken uit als lekkerste.

foto's 018

Het assortiment van De Kleine Keuken bestaat nu uit twee soorten koekjes, drie soorten broodbeleg en verse hapjes. Zelf denk ik dat gezonde ontbijtgranen en een gezonde (dik)sap een goede aanvulling zouden zijn op het assortiment.foto's 015

Deze tafel stond vol met grote “foodie bags”. Het zag er zo leuk uit! In het tasje zaten producten van De Kleine Keuken zodat we die thuis lekker kunnen uitproberen. Een pot pindakaas en een pot appel/peren stroop. Twee pakken koekjes, proefmonsters van Naïf en een stoffen zakje van Noeser.

foto's 016

Op het moment zijn de producten van De Kleine Keuken te koop bij Jumbo en de hapjes zijn ook online te koop. Binnenkort worden het broodbeleg en de koekjes ook toegevoegd aan het assortiment. Als je online besteld krijg je alles in bovenstaande doos thuisgeleverd.

Na het programma werden we uitgenodigd voor een lunch. De meiden zijn zo lekker gewoon en hebben deze lunch gewoon zelf voor ons gemaakt. Het zag er alleen al heerlijk uit! Er waren twee soorten salades (een met biet en een met rode kool), een groene soep met ik geloof doperwten, drie verschillende soorten brood, infused water, twee hartige taarten (een met spinazie en geitenkaas en de andere weet ik eigenlijk niet meer..) en een grote schaal met fruit.

Ik heb echt heel erg lekker gegeten! Het was allemaal zo heerlijk. Er waren in totaal acht bloggers. Ook leuk om andere bloggers eens te spreken! Na de lunch ben ik weer naar huis gegaan. Ik hoopte op een kortere terugreis. Mijn telefoon was dus leeg (ik had ook geen oplader bij me..), de Tomtom die ik bij me had kreeg ik nog steeds niet aan de praat dus ik moest het op mijn topografie gaan doen. Ik had meteen al de verkeerde oprit van de snelweg genomen kwam ik gelukkig snel genoeg achter. Ik kwam allemaal plaatsten tegen die ik op de heenweg niet had gezien…. Dus hup de snelweg af en de goede oprit genomen. Meteen werd Utrecht nu aangegeven dus ik zat goed. Gelukkig op de terugweg geen files gehad en zodoende kwam ik even na half 4 bij het huis van mijn ouders aan om de kinderen op te halen. Ik heb echt een leuke dag gehad, vol van inspiratie ook.

artikel

Een reactie op “Een kijkje “in de keuken” van De Kleine Keuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: