Eerste tandje eruit

Laatst wisselde mijn zoon zijn eerste tandje van zijn melkgebitje. Hij schrok een beetje, het tandje zat namelijk in zijn boterham en het bloedde best wel. Maar na de eerste schrik was hij vooral heel trots. Ik spoelde het tandje af en legde het in een wc-papiertje te drogen op de open haard.

Twee dagen later wilde ik het tandje pakken, maar het papiertje was weg!!! Ik baalde ontzettend, want ik had het nog zo zorgvuldig behandeld en ben altijd heel zuinig op alles wat met mijn kids te maken heeft. Even later schoot door mijn hoofd dat oma de dag er voor had opgepast en dat zij het misschien had weggelegd.

Ik vroeg ernaar en ze schrok. Ze had namelijk wel een papiertje weggegooid, maar ze wist niet dat daar een tandje in zat. Ze dacht dat er een vies papiertje op mijn open haard lag. Na een tijd zoeken vond ik het tandje toch!!! Het lag op de grond bij de open haard en was waarschijnlijk uit het papiertje gevallen (gelukkig, wat een mazzel!).

En dat terwijl ik in mijn webwinkel toch hele mooie melktanden doosjes verkoop. Dus ik heb er maar meteen werk van gemaakt. Ik heb een watje op maat geknipt, het tandje erin, nog een watje op maat ter bescherming er over heen en voila, het tandje ligt veilig opgeborgen!

Laat dit dus een goede les voor iedereen zijn. Zorg ervoor dat je vóór het wisselen van de tandjes al zo’n mooi doosje in bezit hebt. Èn gebruik deze dan ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: