Enzo Knol signeert Knolmunt

enzo knol knolmunt

Vlogger Enzo Knol heeft in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Munt zijn eigen Knolmunt gekregen. De munt is een superleuk en uniek verzamel object. De eerste 200 werden aangeboden met een Meet & Greet. Er was een behoorlijke run op deze munten. Gelukkig wist ik zo’n munt mèt Meet & Greet te bemachtigen voor mijn zoontje, die mega knolfan is.

Muntgebouw

Afgelopen vrijdag was het dan zover. In verband met Goede Vrijdag was mijn zoontje vrij en gingen we samen op tijd en met de trein naar Utrecht toe. Het was vanaf het station nog een klein stukje wandelen naar het Muntgebouw. Het was prachtig mooi weer dus dat was zeker niet erg. Ik vind het altijd heerlijk om weer even in Utrecht te zijn. Utrecht was mijn studentenstad, ik vind het altijd leuk om er weer even terug te zijn.

Wat was het al druk toen wij aankwamen! En we zagen Enzo ook al buiten staan te vloggen. Dat was leuk! Al snel gingen de hekken open en konden we allemaal het terrein op.

Wachten duurt lang!

Toen we binnen waren en op de gastenlijst waren aangevinkt, dachten we dat we er bijna waren… maar nee hoor! We konden aansluiten aan een dikke vette rij! Zo, dat ging dus nog wel even duren.

Het muntgebouw is wel echt een prachtig gebouw. Ze hadden er een vloer waar allemaal echte muntjes in verwerkt zaten. Gaaf. Mijn zoon had steeds het cadeautje voor Enzo vast. Het was wel spannend hoor, al dat wachten. En het duurde voor hem ook wel echt lang. We werden eigenlijk het halve gebouw rond geleid. Dat hadden ze wel slim gedaan. 😉

Knolmunt

En toen kwamen we in een kamertje waar we de munt op konden halen. Alle munten hebben een eigen nummer gekregen. De 200 nummers werden random uitgedeeld. De munt is echt heel erg mooi! Bijzonder ook hoeveel diepte er in zit. Op de achterkant staat het KP logo.

enzo knol knolmunt

Op de foto met Enzo Knol

En na lang wachten was het dan eindelijk zo ver. We mochten het kamertje in waar je met Enzo Knol op de foto kon. Hij zei meteen tegen S dat hij een goede outfit aan had. Natuurlijk had hij zijn Knolpower t-shirt aan en zijn Knolpower pet op. Hij kreeg ook een high five. Hij had voor Enzo twee hele grote partypoppers en een cadeautje mee.

Daarna kreeg hij een handtekening op de knolmunt en drie handtekeningen in zijn boekje. En natuurlijk ook nog even op de foto samen. Mijn zoontje was wel een beetje verlegen hoor, zo aandoenlijk vond ik dat. Het is ook wel heel bijzonder om je idool nu in het echt te zien. En wat deed Enzo het leuk met de kinderen. Met aandacht en altijd zo positief. Ja hoor, hij heeft punten gescoord. 😉 Mijn zoon vond het he-le-maal geweldig!

Knolly

Mijn zoon wilde ook heel graag een cadeautje meenemen voor Enzo. We lieten lolly’s bedrukken met de munt erop. Het is een beetje lastig te zien op de foto’s, maar het gezicht van Enzo staat er dus op, zoals hij ook op de munt staat. We hebben deze lolly’s knolly’s genoemd. De knolpower lolly!

Het was echt een geweldige dag! Sowieso de een op een tijd met S was geweldig. Ik vind het zo fijn om met een van de jongens op stap te zijn. Dan kunnen ze gewoon helemaal zichzelf zijn en dan heb je ook echt alle tijd voor ze. Maar ook ik vind Enzo stiekem wel leuk hoor, ik waardeer zijn vlogs en instelling wel dus wij kijken zo nu en dan ook zijn vlogs samen.

Kijken jullie ook graag naar de vlogs van Enzo Knol?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: