Essentiële oliën van Young Living

young living

Een paar maanden geleden vertelde ik al dat ik een starterkit kocht van Young Living. In de starterkit zitten essentiële oliën van hele goede kwaliteit die je voor echt van alles in kunt zetten. Wij hebben er zelf al een hoop positieve ervaringen mee op gedaan en dat gun ik anderen ook! Daarom vertel ik vandaag wat over deze bijzondere oliën

Mijn ervaring

Wat gebeurde er toen ik de premium starter kit in handen had? Ik was heel erg enthousiast! Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. We deden de diffuser aan met stress away en orange. Ook waren de kinderen meteen heel enthousiast. Aan alle flesjes werd geroken. Ze vonden het heel erg lekker ruiken allemaal. Ook ’s avonds werd de diffuser ingezet bij het bed ritueel en dit heeft ons al zo geholpen.

Een van onze jongens had moeite met inslapen en doorslapen. We gebruiken de diffuser bij hem op zijn kamer als hij naar bed gaat. Inmiddels blijft hij gewoon in bed liggen als we hem naar bed brengen, maar ook ’s nachts! Heerlijk! We gebruiken de oliën echt dagelijks! We gebruiken ze als ondersteuning bij verkoudheid en het ademen, buikklachten, reisziekte, voor extra weerstand, als parfum, voor het zuiveren van de lucht (gourmetluchtjes etc). Je kan ze echt voor alles gebruiken!

Young Living

De essentiële oliën die ik gebruik zijn van het merk Young Living. Young Living werd 25 jaar geleden door Gary Young opgericht. Young Living werkt met het Seed to Seal principe. Dit betekent dat Young Living de productie van hun producten helemaal zelf in de hand heeft. Van de zaad tot het labelen van het flesje doen ze zelf. Alles gaat dus in eigen beheer en er zijn dus geen derde partijen bij betrokken. Zodoende hebben ze zelf volledig zicht op wat er gebeurt. Ze werken met 100% GMO vrije zaden.

Young Living starterkit

Starterkit

In principe heb je maar 10 tot 20 oliën om een goede basis te hebben om te starten met essentiële oliën. Met de starterkit zit je dus prima. Je krijgt zo de kans om 12 oliën uit te proberen. De oliën in de kit zijn zo uitgezocht dat je je gezondheid op alle gebieden kunt ondersteunen. Verder zit er ook nog informatie, een aroma glide roller fitment in (hiermee maak je van je gewone flesje een roller), twee zakjes NingXia Red singles, de productgids en 10 x 2 ml flesje.

Wil je een idee krijgen wat de kit voor jou kan betekenen, klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: