Even bijkletsen; wat deed ik afgelopen week?

Al de hele werk staat er een blogpost open die ik graag wilde gaan schrijven. Maar op een of andere manier komt hij niet uit mijn vingers. Daarom begin ik vandaag gewoon een andere, om gewoon lekker wat van mij af te schrijven. Even bijkletsen wat ik afgelopen week heb gedaan. Hopelijk komt daarna het schrijven weer op gang.

bijkletsen moestuin bieslookZiek

Vorige week dinsdagavond voelde ik mij in ene niet zo lekker. Ik ging vroeg mijn bed in, in de hoop dat het woensdag wel weer over zou zijn. Maar helaas. Ik voelde me echt niet lekker en vroeg zelfs of mijn moeder de jongens van school wilde halen. Ik ben een paar dagen niet lekker geweest. Koortsig en hoofdpijn. Ik had veel dingen op de planning staan die ik niet kon afzeggen, dus ik nam paracetamol om het te onderdrukken zodat ik gewoon door kon gaan. Na het weekend had ik daar wel een beetje spijt van, want ik voelde me nog steeds niet lekker….Dinsdagavond kon ik pas zeggen dat het was afgezakt.

bijkletsen ziek met warme weerPretecho

Maar toch heb ik afgelopen week daardoor wel leuke dingen kunnen doen. Zo mocht ik met mijn zusje mee naar de pretecho van mijn kleine nichtje. Wat bijzonder weer hoor. En wat je wat nou zo leuk is? Ze lijkt als twee druppels water op mijn oudste zoon. Ik vertelde mijn zus dat ik dat had gezien en zij dacht het zelf ook te zien. Thuis zoch ik wat pretecho’s van hem op en het is echt gewoon één gezicht! Ik vind het supergaaf!

Waterpokken

Ondertussen is onze jongste getroffen door de waterpokken. Ik had er al op gehoopt, ze kunnen het natuurlijk maar gehad hebben. Op de basisschool en peuterspeelzaal heerste het al een tijdje, maar de jongens (middelste heeft ze ook nog niet gehad) namen ze telkens maar niet mee. Nu dan toch! Zijn nek was een grote ketting van waterpokken en dat nog wel met het warme weer! Hij heeft er best wel last van gehad, vooral ’s nachts. Nu hopen we eigenlijk wel dat hij zijn broer heeft aangestoken, dan hebben wij hier in huis allemaal de waterpokken gehad.

Harry Potter Expo

Zaterdag zijn we naar de Harry Potter Expo geweest. Dit stond al zo lang op de planning. Mijn oudste had de tickets van ons cadeau gekregen voor zijn verjaardag. Hij is een groot Harry Potter fan en de Expo is natuurlijk dé kans om alle originele film rekwisieten te zien. We hebben er een hele dag weg van gemaakt. Het was fijn! Op Instagram heb ik er al wat foto’s van geplaatst, ik zal er zeker nog een blog over schrijven.

 

Verder genieten we ook nog van het mooie weer. De kinderen zijn graag buiten. De was kan lekker aan de lijn en ik rommel wat in de moestuin. Door drukte heb ik er dit jaar minder zin in en tijd voor dan anders. Ik ben nog steeds druk bezig voor de bruiloft en ik hoop jullie daar binnenkort meer van te kunnen laten zien!

Wat heb jij afgelopen week gedaan?

Een reactie op “Even bijkletsen; wat deed ik afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: