Ontwerp je eigen foute kerst hoodie

Nog een paar dagen en dan is het kerst! Kijken jullie er ook zo naar uit? Ik ben zo blij dat de jongens dan weer lekker twee weken vrij zijn. Wij zijn in de vakanties echt op ons best hoor. Heerlijk genieten samen. Leuke dingen doen, boekjes lezen, filmpjes kijken…. en vooral…. chillen! Zo doen wij dat ook graag met de kerst. Weinig verplichtingen. En we dragen vooral wat we lekker vinden zitten. Ik ben ook zo blij dat de foute kersttruien tegenwoordig ook gewoon hip zijn. Ik betrapte mijn man er laatst op dat hij naar foute kersttruien zat te kijken op internet. Hij kocht er uiteindelijk geen eentje want hij vond het ook wel weer zonde van het geld, misschien volgend jaar zei hij. Ik bestelde voor hem dus een kerst hoodie.

kerst hoodie

 

Je eigen shirt ontwerpen is niet moeilijk

Nu mocht ik van Mijn Tshirt Maken iets uitkiezen op hun site en laten personaliseren. Toen ik zag dat ze een aantal kerstprintjes hadden èn ook stoere hoodies, was mijn keuze snel gemaakt. Ik ging een hoodie bedrukken, voor mijn man. Het bestellen ging echt heel erg makkelijk en kon ik gewoon op de telefoon doen. Ik koos een marineblauwe hoodie. Een van de lievelingskleuren van mijn man.

kerst hoodie

Het bedrijf Mijn Tshirt Maken

Negen jaar geleden startte Hoesjemaken.nl met het aanbieden van persoonlijke hoesjes voor de telefoon en tablet. Het bleek een succes. Tegenwoordig willen mensen graag hun eigen producten ontwerpen en ook graag hun favoriete foto’s laten afdrukken op producten. Het bedrijf besloot hun diensten uit te breiden en zo is MijnTshirtMaken.nl ontstaan. Hier kan je truien en tshirt laten bedrukken met een eigen gekozen print of afbeelding. Er staat een hele collectie illustraties online die je daarvoor kunt gebruiken. Maar je kan natuurlijk ook zelf een foto uploaden.

kerst hoodie

De foute kerst hoodie

Deze week kwam de foute kerst hoodie binnen. De hoodie is echt van een hele goede kwaliteit stof gemaakt. Hij voelt degelijk aan, is gemaakt van dikke stof en is geen dun flut materiaal wat na een keer wassen er niet meer uit ziet. De print zit echt in de stof gedrukt. Het is dus niet zo’n print wat er op ligt en wat dus gemakkelijk los kan laten. Ik denk dat de print met wassen ook heel netjes blijft. Ik heb de trui nog niet gewassen. Wat ik wel jammer vind is dat de print iets kleiner is uitgevallen dan het voorbeeld op de site laat zien. Maar de print zelf is hartstikke leuk. Ik heb de trui inmiddels ingepakt en deze komt onder de boom voor mijn man. Zo kan hij eerste kerstdag mooi in stijl, met zijn nieuwe hoodie! 😉

Hebben jullie ook al een foute kersttrui klaar liggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: