Friday Favorites #2

Vandaag is het weer vrijdag en heb ik dus een nieuwe Friday Favorites voor jullie. Ook deze week had ik weer een hoop leuke momenten. Ben je ook benieuwd naar onze hoogtepunten c.q. friday favorites van deze week? Lees je dan weer mee? 

Favorite #1

We hebben onze auto terug! Vorig week vrijdag belde mijn man. Hij had een mailtje ontvangen van de garage (en een gemiste omroep, omdat hij op zee zit), onze auto was klaar! We konden hem ophalen. Wel een beetje gek, want we zouden een belletje krijgen als de auto in Nederland aangekomen zou zijn. Maar wat was het evengoed een verrassing dat we hem konden halen. Zaterdagochtend haalde ik hem lopend op samen met de mannen, om vervolgens met de auto terug naar huis te rijden. Ik gebruik de auto niet zo heel vaak, maar wat is het lekker als je hem gewoon voor de deur hebt staan en je hem kan gebruiken wanneer je wilt.

Favorite #2

Vorige week ontdekten we de skatebaan in de stad. We wisten natuurlijk wel dat die er was, maar gingen er nooit echt heen met de kinderen omdat het nou ook weer niet heeeeeel dichtbij is. Maar wat is het leuk! De keren dat wij er zijn geweest was het best rustig. S vindt skateboarden/longboarden helemaal geweldig en het is zo leuk om hem daar bezig te zien! Hij ging voor het eerst in de halfpipe met zijn pennyboard. S is heel beheerst met zijn board en weet zelf tot hoe ver hij kan gaan. Hij weet wat hij kan en probeert steeds een beetje meer. Geweldig om naar te kijken!

friday favorites

Favorite #3

Ik ben deze week samen met twee vriendinnen wat wezen drinken in de stad. Nadat we de kinderen naar school hadden gebracht zijn we de stad in gegaan voor wat me-time. Ik had K wel mee natuurlijk, hij lag heerlijk in de kinderwagen te slapen. Ik nam een verse muntthee. De meiden namen er ook nog een taartje bij, ik sloeg dit keer even over omdat ik op de lijn aan het letten ben….. Het was gezellig en gaan we gauw zeker eens over doen.

Favorite #4

Zoals ik van de week al schreef deden we een omgekeerde dag. Wat was het leuk! Zo aten we ’s morgens ons diner; patat met een broodje shoarma. ’s Avonds aten we ons ontbijt; een bakje met havermout pap. Tussendoor deden we allemaal leuke dingen. Echt een feestje voor de kinderen. Het was ontzettend gezellig en de kinderen zeiden ook dat het eens van de leukste dagen van hun leven was. Wat kan je kinderen ook blij maken met zoiets simpels.

Favorite #5

Deze week stopte ik K in een melkbad! Tijdens de zwangerschap dompelde ik mezelf al in een melkbad om mooie foto’s van mijn buik te (laten) maken. Nu wilde ik het bij K ook doen. En wat zijn ze leuk geworden! Ik heb er trouwens nog niets van gedeeld, maar ik wil binnenkort wel een blog schrijven hier over!

Favorite #6

Dinsdag kwam de schoolfotograaf op school! Je kon je inschrijven als je graag ook een foto wilde met kindjes die niet op school zitten. Dat leek mij wel leuk dus ik schreef K ook in. Het werd een buiten foto en alle vier mijn jongens gingen samen op de foto! Wat zag het er al leuk uit! Ik ben zoooo benieuwd naar het resultaat! Het gaat me vast weer handen vol met geld kosten al die foto’s!

friday favorites

Favorite #7

We wilden de film Pieter Konijn eigenlijk al zien toen hij in de bioscoop draaide. Dat was er helaas niet van gekomen en laatst zagen wij dat hij al te zien was op pathe thuis. We huurden de film daar en zijn hem gaan kijken met z’n viertjes. Wàt een geweldige film. De jongens hebben heerlijk gekeken en ook mama keek lekker mee. Voor volwassenen is het ook echt een leuke film om te kijken. We hebben er van genoten en ik zou hem zo nog wel eens willen kijken. Aanrader!

Wat waren friday favorites of hoogtepunten van deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: