Friday Favorites #3

Vandaag is het vrijdag en heb ik heb dus weer een nieuwe Friday Favorites voor jullie gemaakt. Een klein en beknopt weekoverzicht met mijn leukste momenten van deze week. Ook deze week had ik weer een hoop leuke momenten. Zo ging ik bijvoorbeeld met de kinderen naar de allergrootste opblaasbare stormbaan van de wereld! Lees je dan weer mee?

Favorite #1

Toen we op vakantie waren in Cochem hebben mijn zoons heel veel fruit gezocht. Het park stond namelijk vol met fruitbomen, maar niemand die er wat mee deed. Het fruit belandde op de grond en lag daar weg te rotten. Zo zonde! Mijn jongens zochten appeltjes, peertjes en pruimen. Later hebben ze ook nog een en ander zelf geplukt. We hebben er al van alles mee gemaakt. We hadden ook nog wat appeltjes mee naar huis en ik wilde ook graag eens appelstroop maken. Dat deed ik in het weekend. Lekker dat het was!!!! De stroop is niet zo donker van kleur, maar mijn jongens vonden het lekkerder dan stroop uit de winkel.

Favorite #2

Zaterdag was er de Mega Modder Monster Challenge, de MMM Challenge, waar de jongens heel graag aan mee wilden doen. Er stond voor ruim 500 meter aan opblaasbare stormbaan! Mijn moeder wilde ook wel graag met ons mee om te kijken. Voordat we heen gingen, ging ik gauw alvast even op de fiets heen om kaartjes te halen. Ik zou het vervelend gevonden hebben als we de kinderen daar hadden moeten teleurstellen. Gelukkig had ik drie kaartjes kunnen bemachtigen. F vond het in eerste instantie een beetje eng om alleen te gaan. S had bij de start gevraagd of hij anders even met hem mee mocht en dat mocht gelukkig (na een mislukte poging alleen…..). Wat hebben ze het allemaal leuk gehad!!! Ze hebben zich heerlijk uit kunnen leven op de baan, waar ze een aantal keren over heen geweest zijn. Na afloop kregen ze een medaille en een superhelden cape. 

friday favorites

Favorite #3

K had van de week een dagje dat hij niet zo lekker in zijn velletje zat. Huilen, kwijlen, spugen….. En natuurlijk slecht in slaap kunnen vallen. Wat vond ik het fijn toen hij bij mij op schoot in sliep viel, toen ik een liedje voor hem zong! Ik kan van dit soort momentjes zo erg genieten. Zeker omdat ze maar zo kort zo klein zijn.

Favorite #4

K kan zich omdraaien van buik naar rug! Wat een mijlpaal weer. Zo schattig hoe hij dat zo beheerst en zachtjes kan doen. Hij is zelf ook helemaal trots en ligt dan te glunderen op zijn rug op het kleed. Natuurlijk heb ik dit ook meteen weer vast gelegd met milestone cards.

Favorite #5

Mijn man kwam woensdag weer thuis na een kleine drie weken varen. De jongens keken er naar uit en waren dan ook erg enthousiast toen papa binnen kwam lopen. Ze vertelden hem meteen weer van alles wat er was gebeurd, alsof papa maanden lang weg geweest was. Ook dingen dus waar hij gewoon bij was geweest, haha. Het is afgelopen weken prima gegaan. Het was de eerste keer varen nu met vier kinderen, waarvan één baby. Maar het was alsof het niet anders is geweest.

Wat deed jij deze week?

Dit artikel bevat een affiliate link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: