Friday Favorites #6

En dan zijn we zomaar weer een weekje verder. Vandaag is het weer vrijdag. De laatste dag voor het weekend! Komend weekend heb ik weer een boel leuke dingen op de planning, waaronder de Ouders Natuurlijk Beurs waar ik zaterdag naar toe ga. Daar ga ik komende week zeker weer wat over schrijven. Maar nu eerst de leuke momenten van afgelopen week.

Friday Favorites Den Helder watertoren halloweenmarkt

Friday Favorite #1

Vorige week donderdag was er Halloween markt in het centrum. We hadden ’s avonds bij mijn ouders gegeten en gingen naar huis. Ik wist dat er Halloween markt was, maar het was al een beetje laat om heen te gaan. De jongens wilden zo graag heen. Uiteindelijk ging ik toch overstag. Ze hadden vakantie dus dat kon ook wel prima. We hebben een rondje gelopen en ze vonden het geweldig. Het was druk en er hing een hele fijne en gemoedelijke sfeer. Helaas heb ik weinig foto’s gemaakt omdat de batterij van mijn telefoon leeg was. De jongens hebben een marshmallow geroosterd boven het vuur. Ook kochten we een aantal kaarten bij de juf van S. Zij stond daar met een kraampje van haar winkel Letters & So.

Friday Favorites stoomtram hoorn

Friday Favorite #2

Vrijdag gingen we met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik. In Medemblik namen we de stoomboot naar Enkhuizen. We gingen dus even terug in de tijd. Mijn vader had de kaartjes gewonnen met de Vriendenloterij. Ik had ze al een tijdje liggen, maar eerder waren we er nog niet echt aan toe gekomen om ze te gebruiken. Maar omdat ze eind oktober zouden verlopen wilde ik in de herfstvakantie toch graag nog even heen. En wat was het leuk! Vooral met het treintje mee vonden de kinderen zo leuk. Echt een aanrader. Wel jammer dat we niet zulk mooi weer hadden… Het was te koud om op de boot buiten te staan helaas…

Friday Favorite #3

Afgelopen maandag hadden de kinderen studiedag. Wat heerlijk zo nog een extra vrij dagje achter de vakantie aan geplakt. Ik vind het zo fijn als de kinderen thuis zijn. We zouden naar Ballorig gaan, samen met mijn moeder en nichtje. We stonden voor de deur, maar de Ballorig was gesloten wegens onderhoud ofzoiets. Jammer dat dat niet op de website en/of op hun facebook pagina stond. We hadden het de kinderen beloofd…. We bedachten snel een plan B en gingen naar Monkey Town toe. Het was wel een half uurtje voor rijden, maar wat hebben de kinderen heerlijk gespeeld. We zijn een ruime drie uur daar geweest. Normaal heb ik het al veel eerder wel gezien, maar ze hadden zoveel plezier samen. Echt heel fijn.

Friday Favorite #4

En dit is een beetje een gekke favorite, maar wel weer een teken dat je moedergevoel altijd goed zit. F heeft vorig jaar buisjes gekregen. Dat ging daarna zo goed, maar helaas merkten we dit jaar dat zijn gehoor toch weer minder werd. Bij controle bleek dat een van zijn buisjes er nog in zat. Ze opereren liever twee oren tegelijk, dus we moesten in oktober weer terug komen bij de kno-arts. Bij controle zagen zijn oren er prima uit. Ook zat er geen vocht meer achter zijn trommelvlies. Buisjes waren niet nodig volgens de dokter. En toch vond ik dat zijn gehoor niet goed was.

De dokter bood aan om dan een audiologisch onderzoek te laten doen. Een paar dagen later konden we daarvoor al terecht. En wat bleek? Zijn gehoor is inderdaad niet goed. Allebei zijn oren zijn niet goed. Het ene oortje is er wel wat slechter aan toe dan de andere. Omdat de vorige keer buisjes zo goed hebben geholpen, gaan we dat nu eerst proberen. Hopelijk kan hij ons dan wel weer goed verstaan. Volgende maand staat de operatie gepland.

Friday Favorites

Friday Favorite #5

Ik kocht voor K nieuwe slofjes bij de H&M. Dit model hebben we al in een paar maten groter, nog van F. Ze zijn zo lekker warm voor in de winter. Ook voor in de draagdoek. Ik besloot ze nu dus ook in het kleinste maatje te halen. Het zijn donkerblauwe slofjes met een hele schattige sterretjes print. Ook deze zijn nog wat aan de ruime kant voor hem, maar ik ben er heel blij mee. Hij komt de winter wel door met warme voetjes.

Wat heb jij afgelopen week gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: