Gastenboek met Jenga blokjes

Bij het voorbereiden van ons huwelijk, kwam ik ook veel verschillende gastenboeken tegen. Ik wilde wel een gastenboek, maar niet een gewoon boekje. Zoiets belandt op zolder en lees je toch niet echt meer. Ik wilde wat anders. Zo kwam ik een toren tegen van Jenga blokjes. Dat wilde ik ook! Jenga kunnen we namelijk gewoon met ons gezin als gezelschapspel gaan spelen. Hoe leuk is het dan dat je alle huwelijkswensjes van iedereen nog eens kan lezen?

Tekstbord

Ik maakte er zelf een tekstbord bij. Met de silhouette cameo sneed ik tekst uit die ik op een houten bord plakte. Ik koos verschillende lettertypes, waaronder het Minecraft lettertype, de jongens vinden dat leuk namelijk. Dit bord stond dan op tafel en de blokjes lagen daar bij, met wat pennen. We hadden een beginnetje gemaakt met het bouwen van de toren. Als je dan een blokje had beschreven dan kon je die op de toren erbij leggen.

jenga blokjes

Jenga blokjes 

Het was nog even een zoektocht naar de goede Jenga blokjes. Ik wilde graag de kleine versie. Ik kwam op internet tegen dat ze bij de Action te koop waren (geweest), maar op het moment van de bruiloft hadden ze dus helaas niet meer. Van de week zag ik ze trouwens weer weer staan hoor! Ik weet niet precies hoe duur ze waren, maar dat zal niet zoveel geweest zijn. Ik bestelde uiteindelijk via internet 2 doosjes met blokjes. Dan had ik in ieder geval genoeg voor iedereen.
jenga blokjes

Toen we de volgende dag thuis waren, heb we alle blokjes op tafel gelegd en zijn we gaan lezen. Zo leuk hoe iedereen de “opdracht” weer anders uitvoerde. Sommigen schreven alleen hun naam op, sommigen hadden tips en sommigen hadden complimentjes. Heel erg leuk!

jenga blokjes

We hebben nu dus het spelletje Jenga liggen en deze gaat niet meer weg. De kinderen vinden het ook altijd een leuk spel om te spelen.

jenga blokjes

Wat zou jij op een blokje schrijven? Wat hadden jullie voor een gastenboek op jullie bruiloft?

Een reactie op “Gastenboek met Jenga blokjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: