Genderreveal Party; het geslacht van onze vierde

Oh, wat heb ik jullie (te) lang laten wachten. Ik kreeg al berichtjes of ik de uitkomst van onze genderreveal party nog ging delen en dat men erg nieuwsgierig was… Het was ook zeker de bedoeling om dit artikel eerder te schrijven, maar afgelopen tijd ben ik weer erg beroerd geweest. Ik heb ontzettende last van zwangerschapsmisselijkheid en spugen, ik zal hier ook zeker nog eens wat over schrijven. Maar nu is het dus tijd voor de onthulling van het geslacht van ons vierde kindje! Kijk je mee?

genderrevealDecoratie Genderreveal Party

De decoratie voor de genderreveal party hield ik eigenlijk heel erg simpel. Ik kocht roze en blauwe ballonnen met gouden opdruk. Op de helft stond een gouden hart en op de andere helft stond “it’s a boy”. Ook kocht ik nog een zakje speciale genderreveal party ballonnen. Dit waren witte ballonnen met roze en blauwe opdruk. Er staat hier op “He? of She?”. Deze ballonnen had ik al op tijd besteld en dus ook al ver voor de geslachtsbepaling in huis. De ballonnen hing ik op in kleine groepjes van vier stuks. Allerlei kleuren door elkaar heen. Het zag er evengoed heel feestelijk uit.

Hapjes

Ik hield de genderreveal party ’s avonds om 19 uur. Iedereen had het avondeten dan net achter de kiezen, dus ik wilde gewoon wat simpele hapjes maken, niet te gek. Gewoon ook wat leuks voor de aankleding met roze en blauw. Ik maakte cupcakes, ik vulde ze met wat jam en deze had ik op gespoten met roze/blauwe botercrème. Ik maakte rocky road met blauwe en roze muisjes en er waren soesjes en lange vingers ook met roze en blauwe muisjes. Van de laatste twee heb ik helaas geen foto’s gemaakt…

Onthulling geslacht

Voor de onthulling had ik twee grote zwarte ballonnen besteld. De ene was gevuld met roze/gouden confetti, de ander was gevuld met blauwe/gouden confetti. Net voordat iedereen er was had ik de juiste ballon boven opgeblazen en klaar gelegd. Voor de genderreveal party nodigde ik familie en vrienden uit. Toen iedereen die zou komen aanwezig was konden we gaan beginnen. Ik haalde de ballon van boven en ik gaf mijn drie jongens ieder een speldje. De jongens wisten trouwens ook het geslacht van de baby nog niet, voor hen was het dus ook een verrassing. We telden tot drie en toen mochten ze gaan prikken……………. En de kleur van de confetti was…………..

genderrevealBLAUW!!!! We krijgen er dus nog een jongetje bij! Zo leuk, vier jongens, ons kwartet is straks compleet!

Een reactie op “Genderreveal Party; het geslacht van onze vierde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: