Genieten met een grote G

Wat troffen we het met het weer hè, afgelopen mei vakantie? Het is alweer eventjes geleden, de kinderen zijn hier ook alweer twee weken naar school geweest inmiddels. Maar toch wil ik jullie wat mooie plaatjes laten zien van een korte impressie van onze mei vakantie. Als de kinderen thuis zijn probeer ik zo min mogelijk achter de pc te kruipen. Eigenlijk helemaal niet. Bloggen doe ik meestal alleen als ze op bed liggen of als ze niet thuis zijn. De telefoon probeer ik ook te laten liggen, al check ik tussendoor toch regelmatig berichtjes.

IMG_20160503_212527

De vakantie wilde ik echt aan de kinderen besteden. Toen mijn man twee jaar terug op missie was hebben we ook zo’n fijne tijd samen gehad. Ik heb eerlijk waar hele mooie herinneringen over gehouden aan de tijd die ik toen samen met de kindjes was. Het is soms moeilijk om alleen te zijn en alle verantwoording op jouw schouders te dragen. Maar het sterkt je ook. Het gevoel dat je alles aan kan, samen met je kinderen. En dat is fijn. Voor ons thuis, maar ook voor mijn man op zee. Zo hoeft hij zich geen zorgen te maken over het thuisfront. Tijd dus om deze reis weer zulke mooie herinneringen te maken.

Ik haalde de bolderkar van zolder. Ik gebruik die inmiddels zeven jaar iedere lente en zomer, zo’n fijn ding! Matrasje en kussentje mee (voor als de kleine man moe wordt, dan kan hij er lekker in zitten). Ook nam ik eten en drinken mee voor een picknick. En ik nam een grote tas met strandspeelgoed mee: emmertjes, schepjes, plastic diertjes, zandvormpjes en wat houten plankjes. Daar kan je bijvoorbeeld leuke bruggen mee maken! En daar gingen we met ons viertjes. Superfijn. Gelukkig was ik de zonnebrandcrème ook niet vergeten, dat was echt noodzakelijk! We zijn gewoon de hele middag geweest, de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt. Het enige dat ik was vergeten was reservekleding. En natuurlijk ging de jongste languit in het water haha.

We zijn die week nog een aantal keer naar het strand geweest. De kinderen vroegen er telkens ook om, ze hadden het ook zó fijn gehad. De keren daarna had ik ook wat goedkope vliegertjes mee. Nooit geweten dat het zo simpel was om te vliegeren. Wat vonden de mannen dat ook leuk! Vliegeren kunnen ze inmiddels zelf, alleen mama moet ze steeds nog eventjes in elkaar zetten. De vliegers kocht ik trouwens voor 1,29 er stuk bij de Big Bazar. Oma is ook met ons mee geweest. We hadden de volle aandacht voor de kinderen. Wij hebben er allemaal van genoten. Ik ben zelf echt dol op het strand en de zee. Ik kan er zo van genieten. Het is ook mijn favoriete plekje van de stad. Mijn jongens zijn ook echte buitenkinderen en die maak je ook heel erg gelukkig ermee.

IMG_20160501_170343

Jammergenoeg werd ik op Hemelvaartdag, een van de mooiste & warmste dagen, ziek. Ik voelde me ontzettend beroerd, ik had 40 graden koorts en heb dan ook zelf gevraagd of mijn kinderen bij mijn ouders konden blijven die dag. Als ik het zelf al vraag dan is dat meestal wel een teken dat ik echt niet lekker ben…. 😉 Ik heb ook gewoon de hele dag geslapen. De dagen daarna was ik nog steeds niet fit, had ook nog wel koorts maar heb de kinderen gewoon zelf weer thuis gehad. Ik ben ook gewoon met ze naar buiten geweest. Zo zonde van de vakantie ook anders. Gelukkig ben ik ook weer helemaal beter en ben ik dat ziek zijn ook wel weer bijna vergeten. De mooiste herinneringen van de vakantie zijn toch onze bezoekjes aan het strand. Dus dat is gelukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: