Gezinsuitbreiding

We hebben gezinsuitbreiding gekregen! Nee hoor, ik ben niet zwanger! Maar we hebben er twee konijntjes bij. Het zijn de konijntjes van mijn zus die door omstandigheden een ander huisje zochten! S is vanaf het begin af aan al dol geweest op de beestjes en wilde ze altijd al kroelen en vasthouden. Daarom durfde ik het wel aan. En wat zijn ze schattig!

IMG_20160221_150339

Het zijn twee vrouwtjes van bijna een jaar oud. Ze hebben nu wel andere namen gekregen trouwens. De jongens noemen ze Pieter en Benjamin. Naar het verhaal van Pieter Konijn ;). Jongensnamen, maar ach. Ze hebben een grote kooi met ook een ren voor binnen. Straks als het mooi weer wordt kunnen ze ook lekker naar buiten, ruimte genoeg!

IMG_20160222_210158

S ontpopt zich werkelijk tot een goede konijnenverzorger. ’s Ochtends worden de konijntjes begroet, geaaid en gevoerd. En ’s middags (na school) worden ze uitgebreid geaaid en mogen ze uit de kooi. Ook is hij druk bezig met het maken van salades voor de konijnen met groenvoer. Heerlijk. We hebben wel afgesproken dat de jongens helpen met het verschonen van het (konijnen)toilet en de kooi. Dat komt helemaal goed, want S helpt sowieso graag mee met alles. Hij helpt bijvoorbeeld ook altijd nog mee met het verschonen van de kattenbakken. We hopen dat de konijntjes snel gewend zullen zijn bij ons. Want eerlijk is eerlijk, in een huis met drie kinderen is het toch wel anders en drukker dan bij mijn zus. 😉 Maar dat komt vast wel goed! 🙂

4 Reacties over “Gezinsuitbreiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: