Goodiebag voor de kinderen op onze bruiloft

Al vrij snel na onze bruiloft werd ik niet lekker door de zwangerschap. Daardoor is er niet veel gekomen van het bloggen over onze bruiloft, wat ik destijds wel had beloofd. Ik ga kijken of ik alsnog over onze bruiloft kan schrijven en wat dingen kan laten zien. Voor de bruiloft deed ik een beroep op mijn volgers om te vragen wat leuk zou zijn in een goodiebag voor de kinderen die op de bruiloft kwamen. Ik kreeg een hoop tips en de leukste verzamelde ik in een blog daarover. 

goodiebag bruiloft kinderen

Wanneer kregen de kinderen de goodiebag?

Onze bruiloft begon direct op het strand met de ceremonie. Iedereen verzamelde zich voor het trouwprieel op de stoeltjes. We hadden onze ceremoniemeesters gevraagd of zij de tasjes aan de aanwezige kinderen wilden uitdelen, voordat de ceremonie zou beginnen. Zodat het een warm welkom zou zijn voor de kinderen. Wij kozen namelijk bewust voor het wèl aanwezig zijn van kinderen op de bruiloft.

Foto: Dennis

Wat zat er in onze goodiebag?

Ik vond het wel heel lastig om te kiezen wat we in de goodiebag zouden stoppen. Dit omdat we ook kinderen in diverse leeftijden hadden. Van 2 maanden tot en met 14 jaar. Ik besloot om in elk tasje gewoon hetzelfde te doen. Het gaat tenslotte ook een beetje om het idee.

In alle tasjes zaten:

♥ Boter kaas en eieren met schelpen (zelf gemaakt, zakje van Aliexpress)
♥ Mini emmertje met zandvormpjes (van de Action)
♥ Bellenblaas (van de Action)
♥ Bloemzaadjes (Let love grow!) (zaadjes kocht ik in het voorjaar bij de Lidl, super goedkoop)
♥ Snoepjes
♥ Schelpen stickers (van Aliexpress)

Aan het cadeautasje zat een houten label in de vorm van een schelpje. Hierop plakte ik de namen van de kinderen, die ik met mijn silhouette cameo had uitgesneden. Het cadeautasje en de houten labels kwamen ook van de Action. Ook hadden we nog kleurplaten speciaal door Wendy de Boer laten tekenen en ik maakte zelf puzzelboekjes. Deze lagen ook klaar voor alle kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: