Halloween pakket + knutseltip

Een week of twee geleden kregen we een brief van het thuisfrontcomite van het schip waar mijn man op zit. Omdat het schip de hele maand oktober weg is, was er weer een actie op gezet waar je dan aan mee kan doen. Aan boord hebben ze tijdens de reis een Halloween feest en nu was de vraag of je een pakketje wilde maken voor bijvoorbeeld tijdens het feest (denk aan slingers, versiering etc).

20151003_143725_resized

Toen ik in de Xenos liep kwam ik een hoop Halloween spulletjes tegen dus ik nam alvast een en ander mee. Op bovenstaande foto zie je spinnenwebben en spinnetjes. Deze hebben we als bovenlaagĀ in het pakket gedaan. Bij het openen van het pakket ziet mijn man dus eerst de spinnen šŸ˜‰ Tot hilariteit van de oudste twee natuurlijk haha.

20151003_143531_resized

We kochten voor in het pakket; spinnenweb met spinnen, een zakje extra spinnen, kauwgomballen in de vorm van ogen. Deze ogen zien er echt creapy uit! Heksenhyl dropjes met een hele grote heks op de verpakking. Een chocholade pompoen met smarties erin (uitgekozen door S), een skeletten slinger en een Led light stick. Ook iets met een pompoen hoofd ofzo.

20151003_143559_resized

Natuurlijk wilde ik er ook wat tekeneningen en/of knutsels van de kinderen erin hebben. Toen L het idee hoorde wilde hij meteen kleuren voor papa. Hij printte zelf van internet wat kleurplaten uit die met Halloween te maken hadden, hij kleurde ze mooi in, knipte ze uit (dat doet hij altijd met kleurplaten) en vervolgens plakte hij ze op gekleurd papier. Ik werd helemaal vrolijk van deze mooie tekeningen. Hij heeft echt zijn best er op gedaan.

20151003_144151_resized

S was er dit keer niet zo voor te porren om wat te maken. Hij had er geen zin in. Dat kan natuurlijk. Dwingen doe ik sowieso niet, maar ik weet wel waar hij vaak voor te porren is. Verven vindt hij sowieso leuk en helemaal als het om het afdrukken van handen of voeten gaat. Dat deden we dus. En dit deed ik dus ook voor F, zodat hij ook een bijdrage had aan het pakket. S wilde trouwens beide knutseltjes maken die ik had bedacht, dus dat deden we. F ook meteen maar beide.

20151003_143910_resized

Met witte verf en voetafdrukjes maakten we spookjes. Ik kleurde de voetjes op papier hier en daar nog wel een beetje bij, want anders werden het wel hele dunne spookjes. Van twee zwarte handjes maakten we spinnetjes. Toen we helemaal klaar waren zag ik dat ik de duimen eigenlijk niet had moeten kleuren…. haha. Met wat wiebeloogjes (van de Action) maak je heel snel er echte poppetjes van. Twee jaar terug maakten we ook wat hand- en voet afdrukjes voor een kalender, en daar zit het spinnetjeĀ ook bij. Met nog veel meer leuke ideetjes trouwens.

Vanmiddag hebben we het pakket verstuurd. Ik gok dat het over een week of twee al overhandigd wordt… ik ben benieuwd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: