Hemarkt Shoplog; Wat kocht en betaalde ik?

Sinds de zomer van vorig jaar zit hier in de binnenstad de Hemarkt. Hemarkt is een outlet van de Hema met leuke aanbiedingen en koopjes. De meeste producten zijn restanten van eerdere collecties, maar soms vind je ook iets van het huidige assortiment in de schappen. Wat ik er tot nu toe veelal heb gekocht is kleding. Daar kon ik mooie koopjes scoren, want ja, ik blijf ook een echte Hollander he.

Afgelopen week liep ik er toevallig weer eens de Hemarkt binnen en tot mijn verbazing is het nu 1+1 op alle artikelen, omdat de winkel kennelijk gaat sluiten, dat wist ik niet! Ook hadden ze alle prijzen extra aangescherpt, dus het was nu allemaal wel heel voordelig. Ik ben deze week twee keer geweest en ik laat jullie zien wat ik onder andere kocht. Ook zal ik er bij vertellen wat ik ervoor betaald heb. Niet alles staat op de foto, ik kocht namelijk ook wat babydingen. Maar mijn zus is een vaste lezer, dus die show ik niet haha.

hemarktDe eerste ronde kocht ik:

 • 6 pakjes kerstkaarten
 • kersttafelkleed
 • kerstservetten
 • 2 kruiden kweeksetjes
 • 2 paar ski handschoenen
 • 2 houten hertenkoppen
 • tekenrol
 • 2 pyama’s
 • deegstempel
 • 2 paar sokken
 • 2 setjes kerstprikkers
 • houten poppenhuispoppetjes
 • wenskaarten
 • 2 x 2 setjes vilten kersthangers

hemarktEn de volgende keer kocht ik

 • 2 tekenrollen
 • 2 houten hertenkoppen
 • 2 vellen Jip en Janneke stickers
 • elastieken
 • mini cadeauzakjes
 • 2 setjes wenskaarten
 • 2 setjes kerst buttons
 • 2 waxinehoudertjes

Kerstspullen

Toen ik de winkel in kwam, het was net na openingtijd volgens mij, werden er net kerstspullen in de schappen gelegd. Zoals jullie misschien weten ben ik dol op pinguins, dus mijn aandacht werd direct naar het schap getrokken. Ik was even lekker aan het neuzen en ik vond de kaartjes zó schattig.

Kerstkaartjes

hemarktZelf maak ik eigenlijk altijd onze kerstkaartjes zelf. Jep, cliché met een foto van mijn kids. Maar mijn moeder koopt altijd kaartjes en ik moest direct aan haar denken. Ik appte of ik ze voor haar mee moest nemen. Zonder foto gezien te hebben stemde ze al toe. Ook nam ik voor haar een kerst tafelkleed en kerst servetten mee. Wij dineren eerste kerstdag altijd bij mijn ouders en ze koopt zulke dingen ook altijd. De kerstspullen waren 25 cent per stuk en ook nog eens 1+1 gratis. Super goedkoop dus. Wat op bovenstaande foto staat is dus voor mijn moeder en daar heb ik in totaal maar 1 euro voor betaald. Per artikel dus maar 12,5 cent. Goede aankoop dacht ik zo.

Vilten hangers
hemarkt

Met leuke en goede aanbiedingen denk ik ook altijd even verder. Ik kwam deze vilten kersthangertjes tegen en ik vond dit ook leuke cadeautjes voor in de Adventkalender! Zó leuk, daar kan ik alvast weer twee dagen mee vullen. In elk setje zitten 3 hangertjes. Ik nam van ieder setje twee mee. Ook hier heb ik weer 12,5 cent per artikel betaald dus.

Uil kerstbalWhatsApp Image 2017-02-13 at 10.06.12

Och deze uil. Je houdt er van of je vindt het vreselijk. Het is een kerstartikel van het seizoen 2016. Ik heb hem toen al in mijn handen gehad, maar ik vond hem te prijzig. Het is de grote uil die ze hadden en hij was vorig jaar 5 euro. Het is nou niet helemaal mijn kleur die ik in de boom zou hangen, maar toch vind ik hem superleuk. Ik kocht er twee. Ook deze uilen waren maar 12,5 cent per stuk.

Kerstprikkers

20-pak-cocktailprikkers-25600578-productzoom_rdVoor onszelf nam ik ook nog twee setjes kerstprikkers mee. Hier betaalde ik ook 12,5 cent per setje voor. Deze prikkertjes ga ik eind van het jaar gebruiken voor de monkeyplatter of de lunchbakjes van de kinderen.

ButtonsWhatsApp Image 2017-02-13 at 10.06.48(2)

Ik vond ook nog leuke buttons. Op iedere kaart zitten 4 buttons met allemaal verschillende dessins. Ook deze buttons wil ik gaan gebruiken voor het vullen van de advent kalender. Deze twee setjes samen waren 25 cent.

HertenkoppenWhatsApp Image 2017-02-13 at 10.06.48(5)

In totaal kocht ik 4 hertenkoppen. De hertenkoppen zijn van hout, wit geverfd en versierd met heel veel glitter. Het is een bouwpakketje en als je hem in elkaar zet kan je een hertenkopje aan de muur hangen. Ik vond hem superschattig en voor 12,5 cent per stuk kon ik ze echt niet laten liggen. Eerst kocht ik er twee, maar ik kocht er later nog 2 bij. Ik heb er een voor mezelf gekocht en de andere ga ik weg geven.

Stationary

Er liggen ontzettend veel stationary spullen in de winkel. Het nadeel van deze spullen is dat ze over het algemeen vaak erg klein zijn en je dus goed moet zoeken. Er zijn veel stickers, notitieboekjes, agenda’s, stempels, stempelkussentjes, ponsjes etc te vinden.

Wenskaarten

hemarktIk kocht deze kabouterkaartjes. Je snapt wel dat ik ze niet kon laten liggen he? Past helemaal bij mijn blog en bij mijn webshop. Er zitten in ieder pakje 4 dessins en van elk dessin zitten er 4 in. Per pakje dus 16 kaarten èn enveloppen. En dat voor maar 50 cent per pakje. Ik kocht er later nog twee setjes bij. De eerste kaarten heb ik inmiddels al verstuurd.

ElastiekenWhatsApp Image 2017-02-13 at 10.06.48

Per toeval kwam ik deze elastieken tegen. Deze kocht ik al toen ze nog in de collectie van de Hema waren. Ze zijn ideaal om de lunchtrommels van de jongens mee dicht te houden. Voor twee elastieken betaalde ik nu 25 cent. Jammer genoeg kon ik niet meer setjes vinden.

CadeauzakjesWhatsApp Image 2017-02-13 at 10.06.48(4)

Cadeauzakjes kan je echt nooit genoeg hebben! Ik vond helaas alleen dit kleine maatje. In dit setje zitten 7 kleine zakjes. Waar ik ze voor ga gebruiken weet ik nog niet, ze gaan bij mijn voorraad cadeauzakjes.

Stickers

WhatsApp Image 2017-02-13 at 10.06.48(6)Stickers zijn altijd een groot succes bij de kinderen. En wat zijn deze stickertjes leuk van Jip en Janneke. Ik vond ze nog best wel prijzig voor 1 velletje per zakje. Bij Action heb je natuurlijk véél meer stickers voor hetzelfde geld. Maar met de 1+1 actie waren ook deze stickertjes goed te doen. Ik nam twee velletjes Jip en Janneke stickers mee en daar ga ik binnenkort samen met F mee knutselen.

Kleding bij de Hemarkt

Ruim de helft van de Hemarkt bestaat uit kleding. Veel sokken, ondergoed, panty´s, badmode babykleding en sportkleding. Maar ook veel `gewone´ kleding. Het is gewoon een kwestie van goed snuffelen of je er nog wat leuks tussen vindt.

Ski handschoenen

Met deze aankoop ben ik misschien nog wel het meest blij. Ik werd getipt door een andere klant dat ze goedkope ski handschoenen hadden liggen. Mijn oudste is dit seizoen eigenlijk al uit zijn net nieuwe handschoenen gegroeid en ik wilde voor hem nieuwe gaan aanschaffen. En dus ging ik dus even bij de ski handschoenen kijken. Het waren witte handschoenen voor volwassenen. De binnenkant van de handschoenen is zwart, dat vond ik wel fijn in verband met vies worden. Ja het blijft een jongen natuurlijk he. Ik trok de handschoenen zelf ook even aan en ik voelde direct dat ze super warm zijn.

Ik besloot een S voor mijn zoon mee te nemen. Misschien zou dat wel ietsje te ruim zijn, maar beter wat te ruim dan te strak/klein. Voor mezelf nam ik een M tegen. Heerlijk, ook lekkere warme nieuwe handschoenen voor mezelf. En de prijs? De handschoenen kostten op dat moment 1 euro en dan 1+1 gratis. Ik betaalde dus 50 cent per paar! Wauw, ik was er zo blij mee. De originele prijskaart hing er nog aan en ze waren 17,50. Toen ik de dag later de Hemarkt nog eens binnen ging hadden ze de prijzen van alle producten wel weer aangepast, en toen waren de handschoenen ineens weer 8 euro. Dat vond ik wel super raar en ook jammer.

Longsleeves

hemarktVoor mijn oudste zoon ben ik altijd alvast wat kleding bij elkaar aan het sprokkelen in grotere maten. Op dit moment heeft hij geen kleding nodig (ondergoed en sokken kunnen ze trouwens nooit teveel hebben!) en dan neem ik van leuke aanbiedingen graag al wat mee in een maatje groter. Longsleeves zijn over het algemeen wel vrij tijdloos en staan altijd leuk op een spijkerbroek. Mijn jongens vinden ze ook heerlijk zitten. Ze waren 2 euro per stuk en 1+1 gratis. De prijs komt dus uiteindelijk op 1 euro per stuk en dat vind ik echt een koopje.

Sokken

hemarktSokken kunnen ze nooit genoeg hebben. Zodra ik een gaatje of slijtplekje zie gaan ze ook direct de vuilnis in. Ik vond deze sokken voor 1 euro per bundel. Op een bundel zitten drie paar sokken. In eerste instantie twijfelde ik een beetje over de kleur. Maar paar kan prima voor jongens vind ik. En toen ik even de prijs uitrekende kon het me helemaal niet meer schelen. Bij de Hemarkt betaalde ik voor 6 paar sokken maar 1 euro. Koopje!

Pyama’s

hemarktIk heb een zwak voor kinderpyamaatjes. In elke winkel check ik ook altijd even of ik wat leuks zie. De pyama’s waren nog maar 3 euro en dan ook de tweede gratis. Dus een pyama kwam nog maar op 1,50 per stuk. Ik kon deze dus echt niet laten hangen. Helaas hadden ze hem niet voor de oudste in zijn maat. Ze zijn van badstof en de pyama’s van Hema zijn echt altijd van hele goede kwaliteit. De badstof pyama’s zijn heerlijk voor in de winter dus ik ben er heel blij mee. Ook vind ik de kleurstellingen heel erg leuk.

Speelgoed

Ik wil niet al te veel speelgoed voor de jongens aanschaffen omdat ik ook een beetje aan het opruimen ben. Maar ik vond toch weer wat dingetjes die ik niet kon laten liggen.

Tekenrolhemarkt kleurplaat

Met Sinterklaas hebben nu 2 jaar een tekenrol op tafel gehad. Het is een hele grote kleurplaat van 2,5 meter die je kan uitrollen over tafel. Dit is bij ons echt een gezinsactiviteit. We zitten dan allemaal aan tafel en kleuren ons eigen stukje. Ik geniet daar zo van. Ze hebben de kleurplaat in twee dessins; de stad en de jungle. Ik heb ze beide gehaald. De ene dag betaalde ik 25 cent (de korting is er dan al af) voor en de tweede dag betaalde ik 1 euro voor zag ik later op de bon van de Hemarkt. Wel heel raar dat prijsverschil!

Poppenhuispoppetjeshemarkt poppenhuis poppetjes

Deze poppetjes zijn zo schattig. Ik had ze al eens op internet voorbij zien komen. Tegenwoordig worden dit soort poppetjes door diverse merken uitgebracht. Ik had zelf berekend dat deze met korting op 1 euro zou komen. Echter zag ik later op de bon dat ik er maar 2 cent voor betaald heb. Dat moet wel een foutje geweest zijn. Ik heb ze gekocht om mee te kunnen spelen bij het Grimms draagbare poppenhuisje.

Overig

En dan nam ik nog wat andere spulletjes mee. Twee kweeksetjes, een deegstempel en twee waxine houdertjes.

Kweeksetjes

hemarkt kruiden kweeksetZoals jullie wel weten ben ik dol op het moestuinieren. Deze kweeksetjes zijn hartstikke leuk. Het is een kartonnen potje met potgrond en zaadjes. Daar kunnen we lekker peterselie en dille mee gaan kweken. Peterselie gebruik ik voor mijn lekkere kruidenboter. Dille gebruik ik voor de tonijnsalade die ik in de sushi stop. Lekker! De setjes zijn per stuk te koop. Voor de twee samen betaalde ik 50 cent.

 

Waxine houdersWhatsApp Image 2017-02-13 at 10.06.48(3)

Oh deze waxine houdertjes zijn zo leuk. De hadden trouwens diverse kleuren en diverse prints. Ik had ze al een aantal keren in mijn handen gehad en ik besloot ze toch gewoon maar te kopen. Voor twee glaasjes betaalde ik samen 50 cent bij de Hemarkt.

 

DeegstempelWhatsApp Image 2017-02-13 at 10.06.48(1)

Wij bakken graag geraffineerd suikervrije koekjes en dan is het ook leuk om ook echt wat leuks van je koekjes te maken. Voor deze koekjes stempel met twee siliconen vormen betaalde ik maar 50 cent.

hemarkt buitEn met een beste buit en een voldaan gevoel ging ik naar huis.

Ben jij wel eens bij de Hemarkt geweest? Wat heb jij daar gekocht?

 

2 Reacties over “Hemarkt Shoplog; Wat kocht en betaalde ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: