Herfst stickers voor de seizoenshoek

De herfst heeft nu echt zijn intrede gedaan. Ik merk dat de dagen weer wat korter worden, het wordt weer eerder donker ’s avonds. Bovendien vind ik het af en toe ook al fris worden in huis. Ik vind de herfst geen vervelend seizoen. Ok, het is niet fijn als je door de regen moet. Maar ik vind het heerlijk knus om binnen kaarsjes aan te steken en lekker onder een dekentje op de bank te kruipen.

Herfst stickers

Zoals je misschien wel weet vind ik het leuk om seizoenstafels te maken en het huis te versieren. Voorgaande jaren had ik de ramen in het najaar beplakt met stickers die ik had uitgesneden. Er was erg veel vraag naar, maar omdat ik de stickers niet zelf had ontworpen, kon ik deze niet verkopen. Dit jaar komt daar dus verandering in! Ik heb zelf stickersets ontworpen!! De herfststickers zijn klaar en vanaf nu dus te koop in mijn webshop.

herfststickersDe raamstickers kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Zelf plak ik ze altijd aan de binnenkant van het raam. Je zou ze ook op statische raamfolie (Action!) kunnen plakken, dan kan je ze volgend jaar weer gebruiken. Ik moet zeggen dat ik de statische folie zelf nog niet heb geprobeerd, dus ik weet niet hoe dat blijft, maar ik lees op internet veel erover dat het kan.

20160917_105915De set bestaat uit:

  • Boom zonder bladeren
  • Hert
  • Eekhoorn
  • Egel
  • Uil
  • 4 Paddenstoelen
  • Maan
  • Een set sterren

Er zijn nog diverse sets in ontwikkeling. En wat leuk is, is dat je deze herfst set gewoon het hele najaar kan laten zitten. Eventueel kan je de stickers met een komende set aanvullen. Zo heb je er lekker lang plezier van.

whatsapp-image-2016-09-22-at-21-56-27De stickers worden in een set los van elkaar geleverd en ze zijn voorzien van transferfolie. Doordat de stickers los van elkaar zijn (en dus een kleiner oppervlakte hebben dan een sticker met alle figuren aan elkaar) zijn de stickers gemakkelijk zelf aan te brengen. Bovendien kan je zelf kiezen hoe je die stickers plaatst en zo kan ieder zijn eigen tafereeltje maken.

De stickers passen door de brievenbus. Een complete set stickers kost 9.95 en bestel je hier.

2 Reacties over “Herfst stickers voor de seizoenshoek

  1. Dankjewel voor dit artikel over stickers. Leuk dat er stickersets zijn met een herfstthema. Ik denk dat mijn kinderen dit heel leuk vinden. Waarom plak jij je ze aan de binnenkant van de ruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: