Herfstartikelen; de allerleukste uit de Kaboutertuin

De herfst is een van mijn favoriete seizoenen. De herfst wordt vaak gecombineerd met met leuke dieren zoals vosjes, egeltjes, hertjes en eekhoorntjes. Maar ook kabouters doen het erg goed in de herfst. Zelf heb ik een heel leuk assortiment producten in mijn webshop die prima passen bij de herfst. Elk product dat ik heb ingekocht vind ik trouwens geweldig, ik heb mijn assortiment namelijk met veel liefde samengesteld! Vandaag laat ik de allerleukste herfstartikelen uit de webshop zien. Kijk je mee?

Insteekspel Herfst

Herfst insteekspelEen leuke houten insteekpuzzel met vrolijke kleuren. Er zijn drie stokken waar diverse stekers op gestoken kunnen worden. Er zijn boomstekers en stekers met dieren (vos, wasbeertje, uil, egel en eekhoorntje). Door de mooie kleuren is deze puzzel extra aantrekkelijk. Er wordt een koord bijgeleverd, zodat de stekers ook aan een koord geregen kunnen worden. Dit spel is erg goed voor de motoriek! Het insteekspel kost 9,95. Hier vindt je het insteekspel.

Paraplu

herfstartikelen parapluIk geloof niet dat ik hoef uit te leggen waarom een paraplu goed past bij de herfst? Naar buiten gaan als het regent is alleen maar leuk met deze mooie kinderparaplu van Simply for Kids. Het is net een paddenstoel…. rood met witte stippen! De paraplu kost 5,95. Hier vindt je de paraplu.

Speelhuis Paddenstoel

herfstartikelen Houten Paddestoel SpeelhuisEen leuk speelhuis in de vorm van een paddenstoel! De paddenstoel heeft twee verdiepingen en de bovenverdieping is te bereiken door middel van een trap. Het paddenstoelhuis is in mooie kleuren geverfd en de voorkant is een plaatje op zich; langs de deuren groeit een mooie klimplant met bloemen, ook de eekhoorntjes zijn er erg mooi op geschilderd. Met de twee bijgeleverde boskabouters beleeft je kindje de leukste avonturen. Het huisje wordt geleverd met twee boskabouters, een bedje, een zithoek, een schommel en een bad. Het paddenstoelhuis heeft helemaal bovenaan een handgreep, waardoor het makkelijk is mee te nemen. Dit speelgoed bevordert de fantasie en het probleemoplossend vermogen. Adviesleeftijd vanaf 3 jaar. Het speelhuisje kost 49,95. Hier vindt je het speelhuis.

Kapstok Paddenstoel

herfstartikelen paddestoel kapstokEen mooie stevige, houten kapstok met paddenstoelen er boven op. De kapstok heeft 4 haken. Aan de achterkant van de kapstok zijn twee bevestigingsgaten aangebracht, waar je de kapstok aan kan ophangen. De kapstok kost 14,95. Hier vindt je de kapstok.

Boek Kabouter Thijm

herfstartikelen kabouter thijm boekDit boek is echt een van mijn favoriete herfstartikelen! De illustraties in het boek zijn echt prachtig! Tijdens het vegen van de herfst bladeren komt kabouter Thijm allemaal dieren tegen; eekhoorn, mol, konijn, muis en kikker. Het boek is geschreven en geïllustreerd door Admar Kwant. Het boek is A4 formaat en heeft een hardcover. Het boek kost 11,50. Hier vindt je het boek van Kabouter Thijm.

Decoratiestickers Herfst

herfstartikelen herfststickersDit is het nieuwste artikel uit de webshop, ik heb de stickers zelf ontworpen! Een leuke set raamstickers in het thema herfst. Leuk om je huis in herfst sfeer te brengen of om de seizoenstafel of seizoenshoek mee aan te kleden. De set bestaat uit: Boom zonder bladeren, Hert, Eekhoorn, Egel, Uil, 4 Paddenstoelen, Maan, Een set sterren. De stickers worden in een set los van elkaar geleverd, voorzien van transferfolie. Daarom zijn de stickers makkelijk zelf aan te brengen. Een set stickers kost 9,95. Hier vindt je herfst stickers.

Ansichtskaarten

Deze ansichtkaarten (boven en onder) behoren tot de goedkoopste herfstartikelen uit mijn webshop. De kaarten kosten 0,90 of 1,00 per stuk. Natuurlijk zijn de kaarten leuk om op te sturen of te gebruiken bij snailmail, maar ze staan ook heel erg leuk op de seizoenstafel! Hier vindt je het kaboutertje op kastanjeblad, kabouter Thijm gooit bladeren, egeltje met moeder, feest in het kabouterdorp.

Wat is/zijn jouw favoriete herfstartikel of herfstartikelen uit de webshop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: