Het gaat beter met ons

Het is alweer even geleden dat ik een artikel schreef hier op mijn blog. Op dat moment zat ik er ook echt helemaal doorheen. Ik heb een hoop reacties gehad op mijn blog met ook tips. Via mijn blog, via facebook maar ook via de mail. Toch fijn om te weten dat je niet de enige bent! Een van de tips die ik kreeg was de pilletjes van VSM, Kindival. Ik kende de pilletjes niet, maar dat ik daar niet naar gezocht had, nu ik bezig ben met antroposofische middelen….. De volgende morgen ben ik de pilletjes meteen gaan halen. Zo kon ik voor het middagslaapje al een pilletje geven. Over de hele dag mogen ze namelijk 4 pilletjes hebben. Wonder boven wonder heeft hij de eerste nacht, met de pilletjes, supergoed geslapen. Hij kruipt ’s nachts wel naast me, maar dat vind ik echt geen probleem als hij gewoon meteen weer verder slaapt. En sinds het gebruiken van de pilletjes gaat het goed! Ik ben niet meer uren met hem bezig in de avond of ’s nachts. Hij slaapt ’s nachts goed en hij wordt ’s ochtends ook niet meer zo gek vroeg wakker!

kindival

Afgelopen week is mijn man thuis geweest, nou ja, hij werkte gewoon hier in de haven, maar was ’s avonds en ’s nachts gewoon thuis. En dat scheelde enorm. Zo kon ik mezelf ook zo nu en dan even terugtrekken, even lekker wat voor mezelf doen. Toch was het afgelopen week ook heel erg druk. Onze middelste zoon was jarig, hij is 5 jaar geworden! We hebben zijn kinderfeestje gevierd. We zijn bij het Powerfestival geweest (met trekkers). En we vierden ons 14-jarig jubileum. We zijn samen heerlijk uit eten geweest! Even tijd voor elkaar, fijn hoor!

De eerste dagen toen mijn man thuis was, was ik echt vreselijk moe. Een paar van die weken hakken er ontzettend in. Mijn man is maar twee weken te varen geweest, maar ik lieg niet, als ik zeg dat dit de twee zwaarste weken ooit waren. Maar nu zijn we weer fris en fruitig. Ik voel me ook weer stukken beter. Niet zo héél moe en afgestompt meer. Ik heb bewust even afstand genomen van het bloggen om weer even tot mezelf te komen. Ik had tenslotte maar een weekje de tijd om me even helemaal op te laden. Het heeft me goed gedaan, even geen ‘stress’ en druk van iets ‘moeten’ publiceren. We zijn er weer klaar voor. Gister is mijn man namelijk weer vertrokken met de boot. Dit keer voor een maand. We gaan het weer redden, zeker als mijn lieve peuter me wat slaap gunt…. 😉

Zoals je hier boven kunt lezen heb ik afgelopen week ook weer enorm veel inspiratie voor blogposts opgedaan. Een en ander zal komende tijd ook zeker nog langskomen in een apart artikel. Als het slapen van F komende tijd zo blijft gaan als nu, ga ik het dagelijks bloggen weer oppakken.

2 Reacties over “Het gaat beter met ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: