Een telefoonhoesje voor mijn man

Ik mocht van Hoesjemaken.nl een telefoonhoesje ontwerpen. Omdat ik onlangs al een nieuw hoesje had ontworpen, koos ik er voor om er voor mijn man een te maken. Hij was namelijk stiekem wel een beetje jaloers dat ik een hoesje had met onze trouwfoto. Zodoende was de keuze voor mij snel gemaakt om voor hem ook een hoesje te maken met onze trouwfoto.

Hoesjemaken.nl

Tien jaar geleden startte Hoesjemaken.nl met het aanbieden van persoonlijke hoesjes voor de telefoon en tablet. Ze waren een van de eerste aanbieders van gepersonaliseerde hoesjes in Nederland. Het bleek een succes. Inmiddels hebben ze hun hele aanbod verbreed en kan je veel meer persoonlijke producten bij hen laten maken. Waaronder shirts en truien.

Een telefoonhoesje ontwerpen

Ik vroeg hem welk hoesje hij dan graag wilde hebben. Hij koos voor een toughcase hoesje. Je krijgt dan een hoesje met een foto op de achterkant van je telefoon. Het hoesje is gemaakt van twee lagen die dienen voor een optimale bescherming. De eerste siliconenlaag absorbeert alle schokken terwijl het tweede deel de telefoon beschermt tegen krassen. Het hoesje is krasvast.

hoesjemaken

Het maken van het telefoonhoesje was echt ontzettend makkelijk. Ik zag een leuke layout er tussen staan. Een soort grijs marmer print in witte driehoekjes. Ik koos deze en ik uploadde er een foto van onze bruiloft in. Een zwart wit foto. Deze paste er perfect in namelijk. Vervolgens doe je je layout in het mandje en je kan afrekenen. Hartstikke simpel dus.

Mijn man heeft het hoesje nu zo’n anderhalve week in gebruik en hij is er heel erg tevreden mee. Het hoesje is echt heel degelijk en van mooie kwaliteit.

Heb jij al eens een hoesje laten maken bij hoesjemaken.nl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: