Ik ben er klaar voor!

Deze week staat voor mij in het teken van voorbereiden. Voorbereiden op de Dam tot Damloop, die ik aankomende zondag ga lopen! Voor de zomervakantie kneep ik hem toch eigenlijk wel een beetje. Mijn knie speelde weer op. De hele zomervakantie heb ik rust gehouden. Ook op vakantie voelde ik mijn knie zo nu en dan, als we erg veel hadden gedaan. Ik weet dat rust heel erg goed is voor je lijf, dus ik ben ook heel langzaam weer gaan starten. Na de vakantie deed ik een rondje van “maar” 4km. Afgelopen weekend liep ik 12 km, om nog even te wennen aan een lange run.

20160914_063406
Vandaag wilde ik nog een korte run doen. De laatste voor de Damloop. Om de spieren nog even warm te houden maar de laatste dagen toch echt rust te nemen voordat we aan de slag gaan. Met de warmte van de laatste dagen leek het me niet handig om overdag of ’s avonds te gaan lopen. Dus er zat maar een ding op. Extra vroeg uit de veren. Mijn man gaat iets over 7 namelijk de deur uit. Dus voor dit tijd moest ik weer thuis zijn, in verband met de kinderen. Vanmorgen om 6.10 uur ging ik de deur dus uit.

20160914_063355

De temperatuur was heerlijk buiten. Het was nog helemaal donker en er was nog geen zon te bekennen. Ik wilde zo snel mogelijk naar de dijk toe rennen. Ik hou van het uitzicht en de opkomende zon is daar prachtig. En zo zag ik vanmorgen dus hoe de zon opkwam vlakbij de boot naar Texel.

20160913_142219

Gister is het start pakket binnen gekomen van Spieren voor Spieren. Ik loop de Damloop mee met Spieren voor Spieren om geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten. Hierin zat het hardloop shirt van Spieren voor Spieren, het startnummer, een tas met bijbehorende sticker waarin ik mijn droge kleding kan laten vervoeren en een consumptiemuntje. Het shirt heb ik meteen gewassen en daar heb ik vanmorgen al in gelopen. Kortom; alles is binnen en klaar voor de Damloop!

img-20160906-wa0014

Van de week kreeg ik ook een onwijs lieve kaart binnen met geld erin. Deze mevrouw heeft iets online bij mij gekocht. Echt superlief dat ze mij sponsort! Ik vind het echt hartverwarmend dat ik óók donaties krijg uit onverwachte hoek. Sowieso alle donaties die ik heb binnen gekregen! Ik waardeer het echt onwijs. Ik heb bijna 250,- euro opgehaald, ik zou het heel gaaf vinden om dat bedrag te halen en zondag “mee te nemen” naar de Damloop! Sponsor je mij ook nog? 😉

4 Reacties over “Ik ben er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: