Ik word blij van…

Ik vind het altijd leuk om mensen te leren kennen door middel van een paar steekwoorden. Het leek me leuk om mijzelf eens te omschrijven met steekwoorden. Ik heb een heleboel steekwoorden gevonden waar ik blij van word. Dus daar komt ie.

Ik word blij van….

Mijn kinderen ♥ Mijn man ♥ Slapen ♥ Knuffelen ♥ Creatief bezig zijn ♥ Notitieboekjes ♥ Roze ♥ Aquablauw ♥ Onze tuin ♥ De band met mijn zus ♥ Koken ♥ Moestuineren ♥ Mijn smartphone ♥ Foto’s ♥ Uitstapjes ♥ Ostheimer ♥ Sushi ♥ Strand ♥ Garnalen ♥ Massage ♥ Kaboutertuin ♥ Bloggen ♥ Familie ♥ Vriendinnen ♥ Shoppen ♥ Netflix ♥ Snailmail ♥ Schrijven ♥ Lezen ♥ Tijd voor mezelf ♥ Borstvoeding geven♥ Mooie stofjes ♥ Vliegeren ♥ Tekenen ♥ Computer ♥ Huisdieren ♥ Buitengedroogde was ♥ Fruit ♥ Chocolade ♥ Opgeruimd huis ♥ Spelende kinderen ♥ Pizza ♥ Vakantie ♥ Kinderuitspraken ♥ Weleda ♥ Grimm’s ♥ Houten speelgoed ♥ Trampoline ♥ Kleding maken ♥ Silhouette Cameo ♥ Custard cakejes ♥ Taart bakken ♥ Pinterest ♥ Gerbera´s ♥ Schelpen ♥ Strandwandeling ♥Jurkjes ♥ Nagellak ♥ Slingers ♥ Lego ♥ Jaren 30 huis ♥ Potato twisters ♥ Witlofschotel ♥ Kringloopwinkel ♥ Action ♥ Vulpen ♥ Ontrommelen ♥ Bolderkar ♥ BBQ-en ♥ Mooie prenten ♥ Verjaardagsring ♥ Kinderboeken van Christofoor ♥ Uiensoep ♥ Opgeruimde mailbox ♥ Indisch koken ♥ Jeugdsentiment ♥ Hardlopen ♥ Uiteten ♥ Tapas ♥ Picknicken ♥ Kolonisten van Catan ♥ Paddenstoelen ♥ Kabouters ♥ Sprookjes ♥ Muziek ♥ De geur van de zee ♥ Een compliment ♥ Onweer ♥ Groeiende blogcijfers ♥ Sneeuw ♥ Thee ♥ Smoothies ♥ Herfst ♥ Mozzarella ♥ Grey’s Anatomy ♥ Geur van versgebakken brood ♥ Berliner bol ♥ Bosbessen ♥ Een schoon bed ♥ Mijn havermout ontbijt in de ochtend ♥ Slapen ♥ Zon ♥ Een onverwacht lief berichtje krijgen ♥ Een koopje doen ♥ Slappe lach ♥ Mijlpaal van je kind zien ♥  Daten met je partner ♥ Van je kind horen dat je mooi bent ♥ Clipper Tea ♥ Met blote voeten door het gras lopen ♥ Disneyfilms ♥ Middagdutje doen ♥ Zingen ♥ Nieuwe (internet)winkeltjes ontdekken ♥ Blogs lezen ♥ IJs ♥ Ovenschotels ♥  Nieuwe blogs ontdekken ♥ Lijstjes maken

Nou zou ik het leuk vinden als jullie mij in 3 steekwoorden vertellen waar jullie blij van worden! Dus vertel!?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: