Indianen themafeest

Eind juli was onze jongste jarig. Voor hem hadden we dit jaar het indianen thema. Het sloot mooi aan op de feestweek die ze op school en op de hadden gehad. Zo trakteerde hij voor de vakantie al indianenbananen en droeg hij op zijn verjaardag een set kleding in indianenstijl. Vandaag wil ik jullie laten zien hoe we de rest van de dag hebben aangekleed.

IMG_20160731_081845

Te beginnen met de verjaardagsring. Helaas kon ik niet echt een stekertje vinden wat typisch bij de indianen paste. Ik gebruikte het vaasje en stak hier wat veertjes in. Verder gebruikte ik nog de ster, een matroeschka, een uiltje, een tovenaar, de paddestoel en een autootje. Met drie bijenwaskaarsjes. Oh ja, op het hart achteraan zette ik een indianenkaart van Baukje Exler.

IMG_20160801_104926

Deze leuke houten indianenset kwam ik plotseling tegen toen ik naar iets anders op zoek was. Het is van het merk Goki. Er zitten twee tipi’s in, twee indiaantjes, een totempaal, twee paarden, twee bizons en nog wat kleine spulletjes. Een superleuke set en een leuke aanvulling op het thema. Deze set heeft hij van ons voor zijn verjaardag gekregen.

IMG_20160731_075127

Deze goodiebags maakte ik voor alle kindjes die zijn geweest op de verjaardag. Een plaatje met daarachter een gekleurd veertje (Action), helemaal in indianenstijl.

IMG_20160801_092043In de goodiebags zaten onder andere deze dromenvangertjes! Deze maakte ik helemaal zelf. Geknoopt op oude armbandjes, met diverse kleuren borduurgaren. Onderaan bond ik drie veertjes, ook weer van de Action. Het was een flinke klus hoor, meer dan ik zelf had ingeschat. Ik maakte namelijk voor 16 kindjes!!!!

IMG_20160730_074854

En tot slot nog het cadeaupapier. Dit was ook in indianenstijl. Ik vond dit veren papier bij de Ikea, in een set van drie rollen. De andere twee waren niet echt indianen gerelateerd, maar dat komt evengoed wel op.

Ik had nog veeeeeeeel meer indianen inspiratie, maar helaas kost het ook allemaal veel tijd. We hebben een geweldige dag gehad en ons ventje heeft genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: