Kappertje spelen

Wij hebben in huis twee poezen. Twee jaar voordat onze oudste werd geboren kregen we ze in huis als kittens. Ze zijn heel lief voor elkaar. Ze hebben wel moeten wennen aan de kleine indringertjes in huis, maar zijn nooit gemeen geweest. We hebben een rode kat, ze heet Jimmy. Ook hebben we een grijze kat en zij heet Tinkerbel. Jimmy is echt de goedzak, ze vindt alles best. Tinkerbel is wel iets moeilijker, maar gaat wel weg als het haar niet zint. Onze middelste, S, heeft echt zoveel geduld met onze katten. Hij geeft ze vaak eten en snoepjes, aait ze graag, knuffelt met ze.

Laatst mocht hij dus ook kappertje met Tinkerbel spelen. En het mooie was, Tinkerbel liet alles toe. Ze bleef liggen. Ze stond alle poespas toe. Haar vacht werd gekamd met een deelroller. S deed dat heel zachtjes. Daarna kreeg ze een kookschortje om zich heen, dit was natuurlijk het kappersschort.

Het was echt geweldig om te zien. Ik vind het zo bijzonder dat S dit voor elkaar heeft gekregen met haar. Ik geloof dat ze bij mij al lang al was weggerend, haha.

Hebben jullie huisdieren? Hoe gaan jullie kinderen met ze om? Zijn ze er gek op?

3 Reacties over “Kappertje spelen

    • Dank je voor je reactie! Zo leuk 🙂
      Hoe oud zijn jouw kindjes?
      Ja ik denk ook zeker dat het goed is voor kinderen om met dieren op te groeien! Sowieso leren ze om netjes met ze om te gaan en met rust te laten als ze niet willen. En helpen met eten geven vinden ze ook erg leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: