Kartonboekje

Eerder had ik er nog nooit van gehoord, totdat ik het een paar maanden geleden ergens tegenkwam. Je kan namelijk zelf een kartonboekje laten drukken! Hoe gaaf is dat! Nu kan je samen met je baby of peuter ook foto’s kijken!

boekje van karton 2

Het bestellen gaat gewoon via de site van Boekje van Karton. Je hoeft geen software te downloaden. De bestelsite is overzichtelijk en heel logisch opgezet. Je kan hele leuke achtergronden kiezen voor je boekje, er zijn ècht ontzettend veel achtergronden! Er zit vast wel iets leuks voor je bij. Ik koos voor mintgroen/zeegroen. Dat is namelijk de kleur van het kamertje van F. Het boekje maakte ik namelijk voor hem.

20150619_142237

Ik bestelde het boekje dinsdagavond heel laat. Vrijdag had ik het echter al in huis! Ik vind dat echt supersnel. Het boek werd verzonden in een kartonnen doosje en was heel mooi ingepakt.

 

Toen ik de verpakking open maakte was ik echt blij verrast. Het boekje was zelfs iets groter dan ik dacht. De kartonnen bladen zijn echt vrij dik en dus heel stevig. De kleuren van de foto’s zijn werkelijk prachtig!

20150619_143405

Ik maakte een boekje met de mooiste foto’s van F uit zijn eerste maand. Er staan ook een paar foto’s in die direct na de bevalling zijn gemaakt. Het is een heel mooi geheel geworden.

20150619_143411

Ik deel met jullie de foto’s van de voetjes van F. Een close up van zijn teentjes en een foto van zijn voetjes in mijn handen. Het zijn foto’s die wij zelf thuis hebben gemaakt. F vindt het boekje ook heel leuk trouwens. Hij herkent zichzelf (natuurlijk) niet, maar zei wel steeds: “bébe, bébe”, zo lief vind ik dat!

Al met al een tevreden klant hier! Ik vind het boekje erg mooi!

Dit is een gesponsorde post.

Een reactie op “Kartonboekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: