Kerst achter de rug

De kerstdagen zitten er weer op. Hebben jullie leuke dagen gehad? Of vieren jullie vandaag nog een “derde” kerstdag? Wij (ik vooral) hadden dit jaar behoefte aan rustige kerstdagen. We hebben lekker met wat familie samen gevierd, gister alleen met ons gezin. Maar we hebben er weinig poespas van gemaakt. De kinderen hadden een heerlijke warme, foute kersttrui aan (ik vind ze zo schattig!) en daaronder een lekkere comfi chillbroek. Ik hou er van. Ik heb de kinderen ook niet horen klagen!

We hebben de ochtend heerlijk rustig aan gedaan, de kinderen hebben lang nog in de pyama gezeten en gespeeld met hun nieuwe cadeautjes. Er moest namelijk ook nog een en ander aan lego in elkaar gezet worden…. Eerste kerstdag aten we dus bij mijn ouders, waar we ons gewoon lekker thuis voelen. Doen waar we zelf zin in hebben, niet verplicht op zitten en pootjes geven. Gewoon heerlijke en rustige kerstdagen. Fijn!

Nu is het weer tijd om wat orde te scheppen in huis. De cadeaus langzaam inruimen en een plekje geven en hier en daar al wat kerstversiering opruimen. De boom wil ik dit jaar eens laten staan tot na oud en nieuw. Ik hoop dat hij het red. Verder ga ik nog even verder met mijn opruim project “op zoek naar rust” (ja ja nog steeds!). En verder genieten we deze vakantie lekker van ons gezin. Heerlijk even quality time samen, nu we allemaal thuis en vrij zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: