Kerst met Linus

Afgelopen zondag is de adventperiode begonnen. Dat kon je hier al lezen bij de uitwerking van de eerste week van de adventschallenge. Gister is de maand december begonnen en traditie getrouw begint dan de serie “Kerst met Linus” op KRO. Elke dag wordt er een stukje van de serie uitgezonden.

Linus is een jongetje van 7 jaar en woont in het Noorse dorpje Svingen. Samen met zijn vriendjes doet Linus in het dorpje allemaal leuke dingen. Zo bakken ze koekjes, zingen ze kerstliedjes en spelen ze in de sneeuw. Die ligt er volop in Svingen!

Bij deze serie krijg je echt een op en top winter en kerst gevoel. Wij kijken sinds de geboorte van L elk jaar naar serie en we vinden het geweldig. Samen aftellen naar de kerst. Kijk je ook?

De serie is elke dag te zien om 7.40 uur op de KRO. Dat kan dus nog even mooi voordat we naar school gaan. Mocht je een aflevering gemist hebben, dan kan je deze hier bekijken.

Ook is Linus op Facebook te volgen. Susan maakte van elke aflevering een kleurplaat. Hartstikke leuk toch? Print ze lekker uit en na de aflevering kan je kind ze inkleuren. Of als de kinderen naar school gaan, dan kunnen ze de kleurplaat uit school kleuren. Leuk!

2 Reacties over “Kerst met Linus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: