7x originele kerstcadeaus en gadgets van Radbag

Ik ben gek op kerst! Onze kerstboom staan dan nog wel niet, die komt pas na Sinterklaas, maar ik kan echt al uitkijken naar de knusse & warme dagen. Kerst betekent voor ons familietijd! We hebben een adventkalender, kijken gezellige familiefilms, hebben tijd voor elkaar en we vieren kerst ook altijd met cadeautjes. Bij Radbag vond ik genoeg leuke kerstcadeaus ter inspiratie!

kerstcadeaus lightboxTafellamp bioscoop lichtreclame

De tafellamp heb ik al vaak voorbij zien komen en staat ook al een tijdje bovenaan mijn lijstje! Ik maak in huis altijd een seizoenstafel/hoekje. Dit vul ik dan met spullen die passen bij het seizoen. Zo hebben we nu Sinterklaas en daarna zal het gevuld worden met kerst. Wat zal dat tafellampje er goed bij passen! Hier kan ik leuke quotes op zetten die passen bij het seizoen. Ook lijkt het mij leuk om zelf extra lettersetjes voor er bij te maken!

Candy Grabber – zonder snoepjes

De snoepmachine zal hier goed in huis passen. Wij eten over het algemeen geen suiker en deze snoepmachine kan ik thuis zelf vullen met suikervrije snoepjes. Ik denk dat ik hiermee veel vrienden in huis zal maken.

Mystical Fire set van 10

Sinds vorig jaar hebben wij een tuinhaard. Dit is echt een familiedingetje. De kinderen sprokkelen hout en takjes bij elkaar, daar kunnen ze een hele middag mee zoet zijn. En ’s avonds gaat de haard aan. Hoe leuk zou het zijn om ze te verrassen met gekleurd vuur!!

Eekhoorntje thee-ei

Omdat wij nauwelijks suiker eten en drinken, drinken wij veel water & thee. Ook de kinderen dus. Zelf ben ik echt een theedrinker. Ik gebruik graag losse thee, en op het moment gebruik ik daar van die zakjes voor. Maar een siliconen eekhoorntje is natuurlijk veel milieu bewuster!

Chitter Chatter

Mijn middelste zoon is gek op napraten… ik hoop dat het een fase is, want ik kan er niet zo goed tegen! Hij doet het ook altijd op de meest vervelende momenten. Deze Chitter Chatter is een pratend diertje. Een stokstaartje nog wel. Het lijkt mij leuk om dit stokstaartje in te zetten als mijn zoon mij weer eens napraat. Dit diertje praat je namelijk na! Haha.

Zap-It! – Pijnstiller bij muggenbeten

Ik wil dit apparaatje wel eens uitproberen. Wij zijn afgelopen vakantie in Zweden geweest en daar ook flink gestoken. Wat jeukte dat erg, die grote dikke muggenbulten! Dit apparaatje zou het jeuken tegen gaan. Het apparaatje spreekt mij aan omdat er geen chemische stoffen gebruikt worden.

Fiets Spaak-Verlichting blauw

Veiligheid gaat boven alles! Ik denk dat een spaaklampje daar zeker aan bij kan dragen. Met dit lampje ben je extra goed verlicht en het ziet er ook nog eens gaaf uit!

Wat vind jij van deze kerstcadeaus? Welke kerstcadeaus zou jij graag op je lijstje zetten?

 

Een reactie op “7x originele kerstcadeaus en gadgets van Radbag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: