Kerstfair

De kerst is allang al geweest en we kunnen geen oliebollen meer zien. Uitgerekend nu kom ik nog met een blog over de kerstfair! Op 8 december j.l. stonden we namelijk met de Kaboutertuin op de kerstfair in sporthal sportlaan in Den Helder. We hadden een hele mooie plek voor onze kraam gekregen. We hadden een volledige kraam (4 meter lang) om te vullen. Ik had gedacht dat we misschien niet genoeg spullen zouden hebben, maar de kraam stond eigenlijk zo vol!

Naast handgemaakte producten verkoopt de Kaboutertuin ook producten die ingekocht zijn bij de groothandel. Producten met paddestoeltjes en rood met witte stippen. We hebben houten speelgoed, maar ook voor mee naar school (tassen, broodtrommeltjes etc). 

We hebben een leuke dag gehad op de kerstfair. Stiekem had ik het wel iets drukker verwacht, maar dat mocht de pret evengoed niet drukken. We hebben heel wat goodiebags uitgedeeld. De goodiebags waren goed gevuld en mede mogelijk gemaakt door: HuidtherapieWinkel.com, Etiketservice, Happy Belly’s, Hippe Traktaties, Popsjes&Co, Slingerland en natuurlijk de Kaboutertuin zelf. Bedankt allemaal voor jullie deelname!

Voor 2014 gaan we nog even bekijken op welke markten of fairs we zullen gaan staan. Te zijner tijd zullen we daar zeker nog even over in de lucht komen. Nu kunnen jullie allemaal zien hoe mooi de kraam in ieder geval was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: