Kerstkoekjes (geraffineerd suikervrij)

Ik was op zoek naar een recept om lekkere kerstkoekjes met de kinderen te bakken, ik wilde wel dat het geraffineerd suikervrij  was. Google is mijn grootste vriend en ik vond hier een heerlijk recept. Het is een recept voor gingerbread koekjes. Eentje waar je dus die mooie gingerbread huisjes mee kunt maken. Helaas hadden we daar niet zoveel tijd meer voor, zo’n huisje maken is best veel werk. Dat doen we volgend jaar dus wel weer een keer. Op kerstavond mochten de jongens dus zelf kerstkoekjes bakken. Ze maakten gingerbread mannetjes en vrouwtjes, rendieren en normale koekjes die ze stempelden. Daarna moesten de koekjes even in de oven.

Dit is het resultaat geworden! De koekjes zijn echt heel erg lekker! In plaats van ahornsiroop gebruikte ik gewoon biologische honing, maar wel wat minder dan op het recept staat aangegeven. Een volgende keer doe ik er nog iets minder honing in, ze waren best wel zoet. Maar zoooooo lekker!!! Mmmmmm dit recept is een blijvertje!

De meeste ingrediënten zullen jullie wel in huis hebben, misschien een idee om vanmiddag samen met de kinderen nog te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: