Kiabi

In de eerste week van de vakantie kwamen aan het einde van de dag een hele grote Kiabi tegen. Ik ken de winkel. Althans, de webshop. Ik heb er al eens eerder besteld. Ze hebben echt hele leuke kleding voor maar een paar centen. F draagt de maillots van de Kiabi, die inmiddels ook echt aan vervanging toe zijn. We spreken af dat we de volgende dag even terug zullen rijden om te gaan shoppen.

 

We waren er natuurlijk veel te vroeg. Dus eerst hebben we onze boodschapjes gedaan bij de supermarkt, de Intermarché. Daarna konden we wel naar binnen. De sale bleek vandaag te zijn begonnen. Ik was benieuwd of er iets voor ons bij was.

Met deze blog wil ik laten zien dat je niet altijd dure kleding hoeft te kopen. Bij Kiabi hebben ze ook voor jongens gewoon leuke kleding. Op de foto hierboven zie je allemaal verschillende spijkerbroeken met verschillende washings. Er zitten echt hele stoere bij, voor een prikkie hoor.

Ze hadden mooie hoodies. Ook met leuke printjes erop.

Ook een heleboel longsleeves. Daar zijn wij hier thuis helemaal gek van. Past eigenlijk wel een beetje bij elk seizoen. Het zit lekker en ik vind het zelf altijd wel leuk eruit zien.

De onderste foto is gemaakt op de peuterafdeling. Onze jongste zit nu een beetje in maat 80-86. Kleertjes die ik nu voor hem koop, koop ik dan in maat 86. Ze hadden echt hele leuke truien, voor weinig geld.
Wat we allemaal hebben gekocht zal ik in een shoplog laten zien. We hebben flink ingeslagen, ik ben fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: